Jag knarkar helst ensam.

Jag kan inget om vilka löpare som egentligen är bäst i världen och jag är totalt ointresserad av  att kolla på hockey, fotboll, skidor och alla andra sporter som folk roar sig med att följa på tv.  Jag kan väl få vara som jag är !  Jag är min egen förebild när det gäller löpning för att ingen annan än jag själv kan ge mig själv den mest optimala känslan av löpning och ingen jag känner har heller upplevt den otroliga förändring som jag har, med löpningen som stöttepelare. Jag är ingen person som är bäst när det gäller utan jag är bäst hela tiden (för nig själv) och jag vet att det är den löpningen jag mår allra bäst av. Ja egentligen är det det livet jag föredrar.

1185531_10152140280849309_1369773019_n

wpid-DSC_0943.jpg

wpid-IMG_20131225_154029.jpg

Jag har den allra bästa medicinen och den heter löpning. Sedan jag började springa har jag inget begär efter att supa mig full på krogen eller slå upp glas på glas av genomskinlig dryck för att bli så där avslappnad som det sägs att man blir. Sedan jag började springa har jag börjat se mig själv med andra ögon och accepterat mig själv och tagit tillvara på det jag faktiskt är duktig på. . Sedan jag började springa har jag uppskattat min egen tid mer och tagit till vara på varenda stund om dygnet , vilket innebär kärlek för alla väder och ro av att bara vara.

Sedan jag började springa har jag träffat andra likasinnade som precis som jag vet hur fantastisk knarket är och hur tillfreds med sig själv man är efteråt. Det är mycket som hänt sedan jag började springa. Mycket, men det tänker jag inte gå in på här och nu.

Vad som än händer och sker så kommer jag aldrig att undra hur livet sett ut om jag inte börjat med löpning och jag kommer alltid att vara tacksam för att jag tog mig ut pass på pass, trotsade mörker, regn och halka och log för mig själv efter att jag svurit när jag ramlat i backen och slagit hål i mina nya Nike tights med endast vanliga löparskor på fötterna i blixthalka. Att jag blivit kallad för träningsnarkoman många gånger gör mig bara om möjligt ännu mer motiverad att fortsätta och att sedan det finns de som tror att jag springer för att hålla vikten, önskar jag skulle få se det enormt stora tallriksinnehållet jag stoppar i mig flera gånger om dagen och ja, jag håller vikten enbart för att jag äter rätt och rör mig rätt. Jag behöver aldrig banta, tänka vikt och om jag äter sunt är det för att jag mår så fantastiskt bra av att äta hälsosamt.

Fantastiskt, eller hur?

Sedan jag började springa har jag fått snyggare vader, fräschare hy och ja jag lovar påstå att jag alltid har en fin ton i min hud för att jag är ute så mycket och har vinden mot min kind. Förmån, eller hur?

Sedan jag började springa har jag insett att livets motgångar blir lättare att bära efter en löprunda och att långkalsonger kan vara ganska sexigt.

Sedan jag började med löpning har jag fått så fantastiskt mycket tid för annat men också börjat värdera min tid mer, mig själv mer och de jag har runt omkring mig mer. Jag vågar påstå att löpningen förändrat mitt liv.

God fortsättning.

wpid-DSC_0947.jpg

6 reaktioner på ”Jag knarkar helst ensam.

  1. Vackert skrivet!
    Själv är jag mer krävande och behöver både löpningen och spriten för att hitta den optimala blandningen och den går bra att kombinera även om många tror annat.
    Men det är toppen att du klarar dig med en drog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s