Låt vägen bli en fröjd och inte en mardröm. Gott slut!

Till alla mina bloggläsare, vänner, familj, de som tror på mig och även till Er som inte gör det. Ett riktigt gott slut och ett fantastiskt

Gott nytt år!

nyår

I morse uppenbarade sig en fantastisk känsla och ingivelse hos mig som jag vet att alla vi som tränar inför någonting vill uppleva. Oavsett vart vi står så har vi mål som tar oss framåt och vägen dit kantas av delmål för de flesta. När en runda som förr var lång, idag ter sig som ett vanligt distanspass och ”lalla runt runda” ja då vet du att du är på rätt väg. Eller när den där farten du haft svårt att hålla plötsligt förvandlas till din vanliga fart på ett träningspass, då kan du le för dig själv och säga att du är på rätt väg. Jag vet, ty mitt första 7 km pass på de skånska slätterna var en mardröm väl värd att minnas. Vi har alla gått den vägen, även jag och det är den stunden man minns när det går så lätt som idag. Sätt inte upp för höga mål utan låt dig bli glad istället och nöjd med det du gör. Behöver du hjälp med träningsupplägg eller inspiration så tveka inte höra av dig. Gott slut från oss!!

nyår1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s