Vinn en personlig tränare och bli en starkare löpare och människa.

Att ta hjälp av en personlig tränare kan vara din bästa present till dig själv. En personlig tränare kan ge dig motivation, kunskap och hjälpa dig att lägga upp din träning och därmed bidra till att göra din träning ännu bättre.

läger

carol2

I rollen som personlig tränare ger jag allt och delar med mig av min kunskap, inspiration, passion och får din träning att bli rolig, varierande och utvecklande. Jag finns alltid där för dig via email, och peppar, stöttar eller bollar ideer med dig när du är osäker eller bara behöver feedback. Ditt program är ditt och helt baserat på dina erfarenheter och målsättningar! Oavsett om du är i början av att inleda ett liv som löpare,  eller springer regelbundet , vill förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller bli starkare så kan jag hjälpa dig.

läger1

Nu har du chansen att prova på personlig träning med mig över distans och allt du behöver göra är följande.

För en tid sedan vann Katarina Hammas en månads coaching med mig och så här säger hon om tiden :

Jag är tacksam, nöjd och glad att jag fått möjligheten att få ha dig som coach. Så himla roligt att skriva om sin träning till någon som delar ens intresse. Och jag har, trots att jag ändå sprungit ett tag och läst om träning och löpning, lärt mig nya insikter och fått inspiration till träningsupplägg.

I sommar vann Klas Östbye, rutinerad löpare en månads träning med mig och så här säger han:

Jag som nästan bara kört löpning har nu med både styrketräning och alternativträning till löpningen och har ökat från
ca 3-4 träningspass i veckan till 6-7 med stor variation utan att  glömma bort vilan som är nog så viktig!

Som sammanfattning kan jag säga att jag mår mycket bättre,känner mig starkare och känner mig mer nöjd med mig själv!


Vill du också ha chansen att vinna en två veckors träningscoaching med mig som inkörsport till det nya träningsåret? Allt du behöver göra är följande:
1. Gå in på https://www.facebook.com/Vindenmotkinden
2. Gilla sidan
3. Skriva i raden under vad du vill utveckla under 2014(behöver ej handla om träning)

En vinnare kommer utses här på måndag den 6 januari kl 12.00. Lycka till från mig!

2014 kommer bli det bästa året, and I know it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s