Häng med mig ut i minus 30!!

Så här kan det också kännas ibland.

Laddar med en varm kopp kaffe innan morgonens iskalla jogg. Motivationen är borta just nu och även jag, kan dippar ha.
Det som avgör om vi blir sittande kvar, är hur vi väljer att ta de krokben vi ramlar över och inte hur vi känner just här, för att dippar och tvivel, kan alla känna ibland.
Ingen annan kan säga till dig att det du känner är fel utan det du känner är ett bevis på att du finns och tänker. Därmed kan du också förändra och komma framåt. De du passerar på din resa kommer ibland att missa att se dina förmågor, liksom du själv också gör ibland när du låter din bristande motivation vinna, 
för att något är på ett visst sätt. Det går alltid att hitta ursäkter. Jag kommer inte låta något vinna över mig.
Nu kör vi.

Så här såg det ut i morse. Efteråt. Hur det kändes inuti behöver jag inte skriva va?

masken

                           Airtrim, namnet på den blå masken, köper jag på Acctive sport och hälsa. Filter byter jag en gång om  året och som längst brukar jag vara ute ca 60 min, för att inte riskera något  onödigt med luftrören även om det verkligen känns pålitligt med masken.

 

Minus 30 i helgen. Helt galet kallt, men magiskt vackert. Gått på isen med Selma som älskar snö och kyla. Sprungit till gymmet igår och finslipat kroppen. Känner mig stark men saknar långpass ute och den känslan jag får av att vara ute och bara fokusera blicken mot olika föremål och ta del av riktigt dagsljus springande. Jag tror att den, för mig, värsta tiden är precis nu då det är mörkt och riktigt kallt. Om några veckor vänder det och jag kommer ha mer motivation än nu.

Veckan som gått har bjudit på ett skidpass skejt 20 km, när det började bli kallt, men fortfarande var varmt, om jag uttrycker mig så. 15 grader räckte, men är nu rena blidan efter den köldknäpp vi haft senaste dagarna.  Skejtåkningen har belastat vaderna så jag ska ta en paus med den träningsformen nu och använda spinningen som alternativ träning.

Har löpt intervaller tisdag och torsdag samt delar av lördag som genomfördes på bana i form av långa block.

Torsdag blev Styrketräning och distans

wpid-DSC_0605.jpg

och testen av dagarna bra blandning om än löpningen nu utomhus är kall och knasig.kroppen är med mig. Vilan och hälsan också.
image

Med hopp om varmare temp spenderades lördagskvällen i en skön bastu tillsammans med dessa brudar till höger och vänster om mig. Gissa om vi löste alla världsproblem?

image

Mys med brudarna i lördags gav ny energi.och planering av lopp i framtiden. Det blev också en hop med Cider, några flaskor bubbel och en drink, så vi gjorde dansgolvet rätt så osäkert och karlarnas kvinnor avundsjuka =)

Blir Stockholm i april:-P och det ska bli spännande att följa Carola på hennes resa med löpningen mot nya tider. Jag är så glad just nu för att jag fått nya vänner och har också insett att de vänner jag har ger mig så mycket på olika sätt. Trygghet och lugn av Micke och energi från Carola och visdom från dig bästa Anna. Så olika ni är, men ändå så värdfulla för mig. Tack för att ni alla finns.

image

Vackert men kallt. Knastrar och lyser.
image

Ban intervaller och 95 min nötande. Nej snälla blida kom och låt mig få springa ute, slippa ha en stor fet mask i fejjan och bara vara. OKEJ, DEAL?

Veckans motivator blev i allafall ett spinningpass som lockade fram ett skönt flow, för att ledaren lyckades förmedla en känsla liknande den jag får under ett lopp när jag tar ut mig men ändå har mer att ge =)

rim

 

Adios.

3 reaktioner på ”Häng med mig ut i minus 30!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s