Vi går mot ljusare tider.

Kör alternativ träning nu. Ingen löpning sedan i fredags. Nej jag är inte skadad och vet du, jag vill inte bli det heller.  Detta är förebyggande.  Det började med att jag kände att det ömmade lite runt fotled eller strax ovanför och jag misstänkte benhinnor eftersom jag dels sprungit en del inne på bana och det har belastat vaderna mer, men också eftersom att jag sprungit ute mycket på både isigt och ojämnt underlag.En sista sak jag ändrat i min träning är att jag åkt mer skejtskidor och då använder jag i synnerhet höft och vad. Nu gissar jag bara men det kan vara en sådan sak som gör att jag känner av mer i vaden också. Jag vill inte ta några risker.

jag

För tänk snart får jag njuta av barmark igen. Då ska vinden mot kinden vara med mig.

 

Det funkar fint att träna annat. Kräver lite mer tid, men med planering går det att få ihop två pass.  Idag ett pass på skidor med hunden efter jobbet, rent distanspass mestadels stakning . Efter detta en timmes spinning med mycket backar och svett.

Bilden nedan från i lördags efter två timmars spinning.

wpid-DSC_1380.jpg

 

Den här vintern har jag inte åkt klassiska skidor ännu men jag stakar mycket då jag åker skejt och tror jag om jag åkt Vasaloppet så hade jag förbättrat mig en hel del från mina 7 h och 18 min som jag gjorde 2012, enda året jag åkt Vasaloppet. Jag tror jag ska skaffa mig lite andra mål även under vintern för att inte endast springa .  Har alltid haft lätt för att få synliga muskler och även lägga på mig muskler.

 

IMG_8338

                              Foto William Mickelsson

 

 

Jag har sprungit både morgon och kväll tre dagar den veckan som varit.  Det blev mildare väder så jag hann med ett tempopass en av dagarna på mjukare underlag, även om jag mest fått puls via spinningen. I måndags och i lördags var jag på spinnning så totalt har jag fåt ihop tre h spinning, 5,5 mil löpning och 2,4 mil skejtskidor. Jag känner inget då jag skejtar alls i vaden men fortfarande kan det vara det som gör att jag spänner vaden. Eva Fridman på bloggen Fit Eva, bad mig ta det varligt med nta träningsformer fram till Barcelona, men jag är ledsen folket men jag tror i nuläget inte att det kommer bli något lopp för mig då. Det är bara 3 veckor kvar och jag kommer inte riskera något om jag alls känner av i vaden/höften eftersom att jag har hela säsongen framför mig.

 

Ny inspiration och nya kläder. Längtar till jag kan springa i endast denna.

nike

 

ny

                      Idag kom nya Asics.

 

Positivt tänkande, ja men visst =)

Vi går mot ljuset.

När jag lämnade Ormberget idag kl 15.30 var det ännu ljust. Det mina vänner, är värt så himla mycket!

 

Lite inspiration i allafall.

wpid-DSC_1413.jpgSolen sken på gårdagens skidpass.

muskel  Spännis Johanna =)

Haha, jag minns ännu, min och min väninnas kommentarer om de muskelknuttar som ibland stod och stämde sina muskler i spegeln på Gerdahallen, medan jag bodde och verkade där i Skåne och nu lägger jag ut en bild på min biceps. Vart är världen på väg *ler*

ADIOS!

 

2 reaktioner på ”Vi går mot ljusare tider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s