En dagbok ljuger aldrig. Häng med.

image    

Vacker och kylig fredagspromenad i skymning.

 

 

Åkte upp till min barndomsby med en stor längtan efter att få njuta av skogens vita vintervidder och ladda batterierna. Trädens grenar var täcka av snö och allting var som i en vintersaga. Jag längtade också efter att prata av mig med mina älskade föräldrar och bara finna frid. Efter några timmar kom jag in i ett avslappnat tillstånd, inte endast på grund av bubblet vi druckit. Läste igenom gamla dagböcker med tårar och skratt och mindes tillbaka år som passerat, människor jag mött och situationer som präglat mig till att bli just den jag är, en skrivande löparinna med pepparkaksögon.

Bild från 1999. Hemma hos min väninna Anna.
image

image

Bild från 1996. En pageklippt tjej. Bilderna är avfotade med mobilen.

image

image

Jag har haft den bästa barndom, lyckligt lottad över så mycket. Skogens doft kommer alltid sitta i min näsa, liksom hönsens välkomnande då jag som tös hämtade ägg i hönshuset.

image

Dikter från tonåren som vittnar om en himlastormande förälskelse i de mest bruna ögonen.Än idag tänker jag på att himlen fick en fin ängel i form av dig Kristoffer.

Bilderna är tagna från mina dagböcker.
image

En helg av minnen i harmoni är över.
image

image

image

Det återstår nu exakt 2 veckor till jag lämnar Sverige och åker till Barcelona för att springa ett lopp, men också få massa ny inspiration, som jag kan dela med mig av. Det känns fantastiskt kul att få uppleva Spanien och sträcka ut steget på den bara marken och sedan fira prestationen av våra lopp med bästa sällskapet, bubbel, relax och skratt. Lördag den 15e lyfter planet med 3 löparsugna individer.

Efter två veckor av spänd muskelfascia orsakad av skejtåkningens många mil, kom idag kvittot på att jag är i hyfsad form och att det är helt igen. En varierad träningsvecka är över där Styrketräningen gjort underverk med mig.
Hur har jag mer gjort?
image

Jo jag har bytt ut några löppass mot spinning vilket varit uppenbart bra. Den senaste veckan har jag kört lugn morgon jogg med spinning på eftermiddagen och snabbare kortare pass på bandet på inpuls. Efter besöket hos naprapatakuten ebbade spänningen ut mer och mer och i slutet av veckan i Fredags hade jag håltimme på jobbet och passade på att ta min träningsrunda då. Tyvärr hade det kommit ca 5 cm nysnö så jag fick trampa snett och det sliter en del på vrister och fotled och det kändes på Lördagen, vilket gav bra möjlighet till att köra träningen på Inpuls med Carola.  Jag började med 20 min löpning och sedan Spinning 45 min med ca 10 min eftertramp medan de övriga stretchade.  Jag gillar att träna med Carola, det ger energi och vänner som ger energi är bra vänner =) Dessutom är jag seder,era sedan igår coach till Carola i två månader inför hennes satsning om att springa e halvmarathon på 1.40.  Grym tjej.

Idag körde jag 2.2 mil med syfte att känna form och kvittot var över förväntan. Det var endast 6 grader då jag gav mig av och lätt snöfall. Snabbheten är inte riktigt där, men än har jag några dagar kvar att prova lägga några fartökningar. Häng med mig och se hur jag laddar inför 2014 s Första halvmaraton som jag kommer ta som ett längre snabbhetspass.

image

Passet idag gav en bra känsla och jag vet att jag kommer stå på startlinjen.

Ge aldrig upp. Kämpa. Det kommer en vändning. Jag älskar löpning och jag tror, den älskar mig.
image

imageADIOS!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s