Kort rapport från Barcelona halvmaraton, en 14e plats.

Det har,verkligen varit en fantastisk resa på alla sätt och vis. Det som började som ett spontant sätt att uppleva storstadspuls blandat med gemenskap från ett lopp blev otroligt mycket bättre. Jag som inte ens trodde det skulle gå att genomföra loppet med min skada fyra dagar innan och en läkare som ville skriva ut metadon till mig utan att alls,ha gett rätt diagnos.
image

image

Jag fixade Barcelona halvmaraton med en 14 e plats av damer. Totalt 15000 Pers i detta lopp.  Min tid slutade med 1.25.32 vilket är en sekund bättre än mitt personbästa från Prag halvmara 2013. Det som känns bäst för mig är att jag hade en grym känsla hela loppet, driv i steget, kunde hålla snittfart på 4.04 min och lade upp loppet rätt. Visst vill jag ner mot 1.24 1.25 men för mig känns detta som ett fantastiskt kvitto efter en halvdan vinterlöpning med kassa förhållanden med mådd, halka, kyla och mörker. Jag har nog mer, att ge.
image

En mer utförlig racerapport kommer inom kort. Bjuder på lite bilder så länge.

Kram och tack för ert stöd.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s