Nu är det ett träningsschema som gäller. Nu kör vi. Inget lalla runt! =)

Men det är ju så skönt. Du vet så skönt så du bara blir ett med dig själv..

wpid-DSC_1779.jpg

Idag kom inspirationen och kreativiteten. Jag satt i en lektionssal på Luleå gymnasieskola och hade tid över till att fundera över träningen och då strukturerade jag upp mitt schema för kommande månader fram tills Stockholm marathon. Jag ska verkligen försöka hålla mig till det. Jag vet mina svagheter och det är att jag älskar löpningen så mycket så att jag ibland glömmer att pressa mig. Det blir lätt slentrian och man springer på i samma fart för att man har tid att träna .

rossssa

                    Framme på jobbet. Luleå gymnasieby idag. Glad och nöjd. Bra start på dagen.

KlADDANTECKNINGAR SKA VARA SVÅRTYDDA. =)

svhema

Det nya schemat består av ett långpass, självklart. Det är ju det bästa som finns.

Jag har också 2-4 lätta distanspass på programmet, en dag för alternativ träning, ett pass med progressiv ökning, där jag menar att jag ökar farten allt eftersom för att på slutet trycka på när jag redan håller en hög fart och ett ansträngande tempo. Slutligen har vi också  ett intervallpass.  Löpningen ska vara fokus och snabbheten ska in för att smyga ner mot 1.24 på halvmara på sikt och sub 3 h på marathon.

Två datum fram tills jag åker till Spanien kan bli skidpass på 4-6 mil eftersom jag tänkt, om vädret tillåter, åka Bothnialoppet och Råne Älvdalslopp som är ett vackert Skiathlonlopp för motionärer på isen. Om vårvintern visar sig från sin bästa sida blir det fantastiskt.

Idag blev det transportlöpning till Gymnasiebyn, där jag vikarierade idag. Totalt 3.3 km och sedan hem en något kortare väg några h senare.Lunch med vännen David på Symfoni och sedan en eftermiddagslektion innan jag löpte hem igen.  Väl hemma hämtade jag hund och körde 7 km med olika fartökningar men aldrig snabbare än den fart jag älskar att hålla, nämligen runt 4.30-4.40. Det är min absoluta älsklingsfart, men det betyder också att jag måste springa snabbare även på snabbdistansen för att bli bättre.  Totalt 13.6 km. Efter träningen blev det lite bål och arm på Inpuls för att slutligen sitta och relaxa i bastun till huden var fylld med svettdroppar. Jag älskar också att bada bastu ska du veta.

Det är rogivande. Avkopplande. Ser du bilden. 1.25 =) Jag blir nöjd då jag ser den. Glad. Stolt. Jag är en stolt kvinna =)

halv

Nu väntar en god köttgryta och fredagsmys . I morgon väntar 2 h spinning på Inpuls.

 

 

Anyway så mår jag bra nu, kroppen är tillbaka, om än liiiiite ont i bröstkorgen ännu i vissa rörelser, men det har gått 11 dagar nu och är i princip borta helt.

ADIOS

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s