Jag blir nästan rädd. För känslan.

Löpning, stress och känsla av flyt.

Vinden mot kinden-Johanna Nilsson

I takt med vårsolens strålar och minusgrader händer något med mig. Jag fullkomligt studsar fram. Kroppen tål mycket träning, lusten infinner sig och steget känns lätt. Jag har låtit det ta tid. Jag har valt bort. Jag har valt till. Jag har lyssnat på vad jag behöver. Det har inte alltid varit lätt. Men det är inte lätt för någon. Vi sorterar in och ut, sätter i fack och prioriterar. Vi gör val, inte alltid de bästa men det är våra val, ingen annans.

Kroppen svarar inte på träningen om du utsätts för stress och jobbiga saker. Dålig sömn, nedsatt immunförsvar och spänningshuvudvärk är bara några tecken. När kroppen och knoppen mår bra så visar det sig utåt och inåt. Huden strålar, ögonen glänser, du sover bra och är i harmoni.  Så är det för mig.

wpid-DSC_2075.jpg

 Dagens eftermiddagspass valde jag bort asfalten och stadsbruset mot          …

Visa originalinlägg 1 627 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s