Mördarpass!!!!

Benen värker lite efter gårdagens tuffa tempopass med David. Det var ett väldigt lyckat pass som det är skönt att köra med någon annan. När David,tränar med mig så vet han att jag planerar passet och verkligen har en plan bakom. Tänk så var det inte förr. Då bara körde jag i vanligt lull lull tempo.

Igår körde vi 10 min, 8, 6, 4 och nerjogg. Totalt 12.4 km. På morgonen joggade jag till sjukgymnast och körde genom mina förebyggande och stärkande övningar så totalt 17.7 km.igår med avslutande bål.
image

image

Efteråt bjöd jag Micke på middag för allt han gör för mig kan jag aldrig ge tillbaka. Micke är lugnet själv och min bästa vän.

Idag körde jag en lätt solskenslöp om 10 k, men kände att kroppen var sliten.  Faktum är att träningen gått som på räls, men samtidigt händer det mycket nu så jag har varit trött, trött, trött.
image

På söndag är tanken att åka råne Älvdalsskidloppet 40 km. Tyvärr ska inte vädret vara till min fördel, men får ta det som någon slags självplågeri och njutning alltogether:-D
image

Missa inte.
1 .blogg och krönikor i Luleå annonsportal varje eller varannan vecka.

2 .inpuls har gratis prova på kväll på måndag den 24 mars. Jag ska föreläsa om löpning och du får prova på löppass och annat . Alla som kommer på föreläsningen får vindens mot kindens löparCamp rabatt med 400 kr, gäller bara måndag 24 mars.
Se www
Inpuls.nu
3 löparläger på annat ställe. Mer info kommer inom.kort.

image

Dagens sallad. Mums. Toppad med nyttiga kokosflakes.
Adios.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s