Varför blev det bara 17 km idag??

Glädje.
Styrka
Lätta steg.
Borta är all trötthet.
Somnade tidigt men vaknade med detta och till detta. En lätt frukost och springsugna ben.
image

Jag älskar att de pass där styrkan exalerar runt 17 km. Det är något jag verkligen känner att jag utvecklat. Det är mycket jag utvecklat. Saker du säkert inte bryr dig om eftersom löpning mäts i stenhårda intervaller på en bana. Eller så tillhör du den som liksom jag, älskar alla underlag och den friska luften. Den har förändrat mitt liv, och färgen i mitt ansikte. 😛
image

sprang hemifrån, solen bländade mig i arla morgonstund. Selma var med mig och vi tog oss fram längs Luleås, nu vita gator och isväg, fast den var lite hal.
image

Avslutade mitt pass idag med 10 min fart runt 4.30 och 6 stycken 200 meters intervaller. Måste tyvärr stanna vid 17 km då jag bestämt mig för att åka Råneälvdalsskidloppet i morgon. Varför var inte det idag?
image

I morgon lovas mulet och plusgrader men jag åker som det känns 2.4 mil eftersom det är dumt att ge sig på mer 4.4, vilket är längst, nu då jag inte åkt så mycket skejt.

Denna vecka har jag fått till bra pass så jag känner inte vånda över att idag bara blev 17 km.
image

Adios.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s