Mot varmare breddgrader och härlig träning samt avkoppling.

 

mms_20140325_2

I går föreläste jag på Inpuls för fullsatta salar och det var fantastiskt kul att få berätta om den resa jag gjort med den träningsform som är sååååååååå viktig för mig. Jag känner mig mkt nöjd med föreläsningen och har fått mycket beröm efteråt av åhörare och av personalen på grymma Inpuls. Jag känner mig taggad att fortsätta med mina löparsatsningar och i rollen som personlig tränare.

tv111

För er som missade föreläsningen så kommer den att komma tillbaka i april igen med preliminärt datum den 9 april på träningsstället Inpuls i Luleå.

Anmäler du dig till löpargruppen med start den 22 april ingår det individuell coaching för att just DU ska bli en bättre löpare och du får även ett par snygga träningstights.  Jag har själv sprungit in dem idag och kan lova att de sitter som en smäck. (se länk ovan)

 

utland

 

 

Vad är det som avgör hur en bra coach är? Ja det kan ju vara olika aspekter. Till exempel kan det vara den bakgrund som människan har i sitt bagage och det första bemötandet man får. Att man tar sig tid för sin klient och kan få denne att ta sig utanför sin komfortzon.  När man söker sig till en personlig tränare kan några saker vara bra att ha i bakhuvudet:

1. Vilken erfarenhet har personen själv av träning och är dess utbildning relevant.

2. Vilket bemötande får du och vilken trygghet utstrålar personen?

3. Brinner personen för träning ?

4 Får personen dig att bli inspirerad?

 

I rollen som personlig tränare och löparcoach kommer jag att guida dig fram genom toppar och dalar, nerförsbackar och kurvor och uppförsbackar och raksträckor. Det kommer vara lätt ibland och då kommer jag att få dig att le av den känslan du har i ditt sinne när du flyger fram och lyckas spränga gränser. Det kommer också vara tungt, men då kommer jag finnas där för dig och ge dig bästa stöd, vägledning och kunskap.

Genom en balanserad träning, med förebyggande styrketräning och bålstabilitet och vilodagar för återhämtning, kommer jag väcka idrottaren i dig till liv och få dig att vilja ha mer samtidigt som du ser din egen utveckling. Det är du som gör jobbet till syvende och sist , men jag kan lova dig att jag finns för dig 100 procent.

 

Vill du ha hjälp med din träning i form av träffar med mig med fokus löpteknik, olika sätt att träna på, idébank, pepp och hjälp till utveckling`? Ja då har du kommit helt rätt.

Igår var det en hektisk dag då jag inledde träningsveckan med morgonjogg 7 km i lätt tempo. Två timmar senare hade jag ett möte med en man som jag coachar och vi körde ett intervallpass ihop och arbetade med teknik och rörlighet därefter och under tiden.

Under kvällen på Inpuls så hade jag också 2 stycken 30 min löppass med två olika grupper så det blev en hel del löpning igår. Trots det var jag springsugen idag så jag har fått till ett grymt intervallpass i eftermiddag där jag faktiskt hade en himla fin fart på de tre sista intervallerna. Jag inledde med en fart strax ovanför halvmara fart men kunde öka hela tiden och avslutade med att ligga på runt 3.45-3.55. Det kändes lätt och mina ben flyger fram känns det som. I morse var det en solig morgonjogg med hjärtat vid min sida. Känns tomt att ha lämnat henne nu men jag vet ju att hon är med den bästa hundvakten.

 

Nu är det daga att slänga ner det sista i resväskan. Selma har precis lämnats hos världens bästa Bengt Ek som kommer skämma bort henne medan jag är på upptäcktssfärd.

Vad sägs om löpning här?

gran canaria löpning

 


JJJJ

klokt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s