Jag tror denna resa är det bästa för mig. Vet du varför?

Ända sedan jag var liten tös har jag älskat att upptäcka nya platser. Lyckligt lottad att jag blev född in i en familj med intresse av att resa, har jag förvaltat det vidare.

Att resa för mig är att landa och koppla,av. Då kan jag fokusera på mig, det jag vill göra, på återhämtning, på att låta tankarna komma och tankarna gå.

En dag vet jag att löpning i kombination.med en resa till en stilla plats kommer bli brytpunkten på det som egentligen är Johanna, med vinden mot kinden.  Då kommer jag plocka fram de minnen jag har, av de platser jag upplevt och de människor jag mött och bara vara kreativ.

Det är något särdeles med en resa,inriktad på att ta hand om kropp och själ. Det har varit dagar då jag tränar mycket, men inte mer än att kroppen är med och jag njuter av tiden där mellan.

Jag älskar att resa själv också och minns med ett lugn alla mina resor till Thailand då jag kommit på mig själv med att bara sitta på en trapp och titta på alla tusen thailändare som rör sig fram och åter. Någonstans på den andra sidan jordklotet.

Nu har jag förmånen att ha gett mig själv en resa till solen i julklapp. Jag lägger upp de bästa av löppass och styrkepass och igår låg jag bland de många sanddynerna med näsan i vädret och tittade på molnen i ett avslappnat tillstånd.

image

Idag har jag sprungit runt både strand och gator i 2 h och 7 minuter och nu känns det härligt att lägga sig i solen (är en del moln, men lite luckor) och slappa med en bok. Kanske finns det också tid att titta upp mot molnen idag.
image

Igår pratade jag med Bengt Ek och det går bra med Selma. Han sparkar med henne och åker skidor, så hon har det fantastiskt mitt lilla hjärta.

En vecka går fort. Tre dagar här och ca 6.5 mil avverkade. Bjuder på lite bilder från dagens långpass som tog mig 12 km på strand och med några hundra trappsteg också.

Harmoni.
image

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s