Vilodag efter 12 mils Löpning och innan Dundret runt.

I morgon åker jag det anrika skidloppet dundret runt som firar 50 års jubileum. Det är en väldigt impulsiv grej från min sida eftersom jag endast åkt klassiska skidor en gång denna vinter.Jag har åkt mer skejt, med hyfsat teknik till och med, men nu föll det sig mer passande att åka klassiska. Jag är ju väldigt tränad så jag behöver inte oroa mig för det, men jag hoppas känslan är fin och jag kan glida fram med bra skidor.

Dundret runt och nsd Classic går av stapeln i morgon lördag, medan fristil går på söndag. Jag väljer lördag för att ha söndagen fri till ett härligt långpass löpning, i mina skogar. Det ska bli otroligt kul att åka då det dessutom är nästan 1500 personer anmälda i år.

Lite spänt känns det så klart . Hur kommer skidorna kännas? Förra året åkte jag loppet och hade bakhalt halva sträckan. Medan jag varit på Kanarieöarna har Bengt Ek vallat skidorna så jag hoppas,jag kommer ha,bra fäste.

Natten mot torsdag landade vi i Luleå och det har varit en fantastisk resa på alla sätt.

image

image

Känner mig fylld av energi, uthållig, min löpning går framåt och jag tål mer nu, vilket är positivt. Jag har sprungit 11 dagar på rad. Avverkat 13 mil, men idag är det vilodag helt från löpning. Det behövs inför morgondagens 4.6 mil.

image

Kontraster. 16 km distanslöpning med fartinslag igår. Idag, vilar jag.

image

Jag laddar med en smoothie med banan, blåbär, alpro soja mjölk
image

Ett rått ägg och färska jordgubbar. Denna toppad med kokosflakes och havregryn.

image

Morgonpromenad med Selma på de stenhårda spåren. För mig är uppladdning att njuta av morgonen och väcka kroppen.

2 reaktioner på ”Vilodag efter 12 mils Löpning och innan Dundret runt.

  1. Vad roligt med Dundret Runt! Det verkar vara ett fint lopp att uppleva.
    Med din styrka och kondition kommer du att skida fram som bara den! Kanske blir du även coach/instruktör i längdskidor 🙂

    Hoppas att solen skiner på Dundret!

    KRAM~*~

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s