Vem tusan trodde allt var gratis?

Dagens ord från mig.  Jag säger inte vad de är grundade från.. Take it or leave it.

Det är inte lätt för någon, men vem har sagt att det ska vara det? Ingen annan än du kan påverka, inverka, göra jobbet och få resultat. Pengar har du för att du antingen tjänar bra eller sparar bra och tid det har du för att du prioriterar och planerar. En bra fysik har du förtjänat för att du förmodligen idoget och disciplinerat gör det som får din puls att gå upp regelbundet och inte bara fönstershoppar . Upplevelser är bäst när unnar dig mer än saker och kärlek får du när du tillåter dig att stanna upp och faktiskt känna. Efter. Innuti . Drömmar de har vi och de når vi om vi bara vill något tillräckligt. Så sluta gnäll och var guds skull inte avundsjuk och missunnsam.

/Johanna Nilsson 2014-04-09

Blir ett kort blogginlägg för jag har haft fullt upp hela dagen. Äter middag först nu.  Morgonlöp 6 km i morse. Jobb till 15, sen träning intervaller med David, ett mycket bra pass om 10 km med mestadels 3.45 fart. Någonstans där mellan har jag ätit en halvdan liten middag så nu satt det fint med en riktig en.

efter

Efter detta så höll jag föreläsning på Inpuls om löpning och sedan körde jag 30 min löpning med en grupp.  There will be more to come, men jag måste säga att jag är chockad över att jag lyckades ha en sådan fart på intervallerna idag. Jag sade till David att jag är sliten och kommer ta det lugnt. Ja pyttsan. =)

 

 

VIK

Missa inte mitt löparcamp i maj, den 10-11 i trailformat. Se rubriken löparcamp högst upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s