Blow my whistle baby..

Idag har jag jobbat som idrottslärare.dagens höjdpunkt var den söta flickan som bar sin Mors iron man tröja. Det var,en sådan stolthet i flickans ögon att jag blev helt rörd.
image

Efter jobbet bar det av på massage och det var skönt,att få konstaterat att hela kroppen mår toppen just nu. De var de,bästa ben han masserar i år:-D

Det är otroligt hur bra det är att regelbundet gå på massage. Fler borde unna sig det. Det sätter igång cirkulationen och bidrar t återhämtningen. Det är inte så skönt, men det är gott för löpningen. Nästa gång ska jag dit måndagen före Göteborgvarvet. Jag är seedad i elitledet i år igen och kommer ha väldigt svårt att hålla igen på farten, när starten går. Längtar redan efter stämningen.
Fantastiskt. Men nej!! 2 veckor senare är den stora utmaningen. Marathon.

Men först en rapport om formen. Mår toppen i kroppen och knoppen, förutom en liten detalj.

Hamnade på akutmottagningen idag på stadsviken eftersom jag haft en stor vätskefylld blåsa under lillltån, sedan jag varit och sprungit  på Kanarieöarna. I onsdags under ett intervallpass sprack skiten, och idag kunde jag knappt gå på foten.

Läkaren, en polsk läkare, mkt kompetent i sitt bemötande, var givetvis också löpare. Han var imponerad av min Marathontid, men ville ej ge mig penicillin eftersom det tydligen sänker prestationen så här 4 veckor före ett lopp. Han trodde det skulle läka ändå.

Den snälla sköterskan lindade om och jag åkte hem, ett par vrålsnygga Adidas tights rikare, hm (fattigare) på pengar.:-D
image

image

Ikväll har jag haft en egen spa kväll. Ätit gott, druckit två glas vin, själv och gett håret en riktig fukt omgång. Luktar fantastiskt.
image

image

I morgon laddar jag för att tån klarar 25 km i solsken.
image

image

Du kommer väl på trail löparCamp med mig?

Adios.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s