Första löppasset på mina magiska stigar och hedar för i år! I am warm in my heart!

ImageImage

 

Åh vad jag njuter av det vårväder som Norrbotten bjuds på. Det är strålande solsken varje dag och jag har förmånen och privilegiet att kunna vara ute minst 1 h varje dag. Jag njuter av det och jag känner att jag tycker om just den här tiden trots att det är kargt och naket där ute. Gräset har inte blivit grönt, men idag uppenbarade sig total lycka hos mig då jag under dagens lunchlöpning fick springa trail för första gången detta år. Jag vikarierar idag på en skola några km utanför Luleå och den här delen är känd för att ha magiska stigar, hedar och områden lämpade för traillöpning. Förra året var jag där med min löpgrupp och idag gav jag mig av och fan att det torkat upp så jag kunde glida runt bland tallar, på miossa, hoppa lite över några stockar och även dra på farten på 12 stycken 30-60 sekunders fartökningar. I slutet av passet gjorde jag 10 stycken benböj, 20 armhävningar, 10 upphopp och 60-90 sekunder Plankan gånger tre och jag lovar att svetten lackade då jag var klar. Det är vår vänner och jag hade för mycket kläder på mig. Kan du fatta, för mycket kläder. När hände det senast att jag fick klä av mig?

Image

Bilden är tagen från ett av mina löppass i sommar på Kallaxhedarna. Vill du uppleva magisk traillöpning så ska du boka in dig på mitt löpar trailcamp den 10 till 11 maj (enstaka platser kvar) där jag kommer guida dig och ge dig all kunskap runt terränglöpning.

Mer info kan du få under rubriken löparcamps högst upp till höger på min hemsida.

 

Skynda och fynda för programmet kommer bli superbra!

Nytt för dagen är också att jag inom en snar framtid börjar arbeta som personlig tränare och löparcoach via Inpuls i Luleå. ‘

Mer info kommer inom kort. Tveka inte att boka in dig för ett möte med mig. Oavsett vilket ditt mål är så kan jag hjälpa dig att komma ett steg närmare. Är ditt mål att utveckla din löpning mot att bli mer uthållig, explosiv eller få ett bättre löpsteg samt att få hjälp av mig att lägga upp din träning och kost så kan jag hjälpa dig.

ADIOS!

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s