I love my body för allt den ger mig!

Vad är löpning för dig? Vad vill du uppnå? Vad känner du?

Någon springer för känslan, någon för att gå ner i vikt. En tredje springer för att hålla vikten och en fjärde för att ventilera dagen. Många springer för att bli bättre och prestationerna är avgörande. Att bli bättre är det viktigaste men vi glömmer många gånger att det är en väldigt långsiktig utveckling det handlar om.  Att prestera kan vara en stimulerande morot, men inte tillräcklig för att du ska ta dig ut varje dag . Inte om det enbart handlar om tider.  Jag vill kunna välja när jag presterar och om mina prestationer baseras på snabbt eller långt.  Om löpning endast vore prestationer i tid skulle inte jag kunna motivera  mig att springa nästan var dag. Det är fantastiskt att se vad kroppen får av mig och vad den ger tillbaka i varje steg, i varje rörelse, mil efter mil. Det är fint att se att jag, trots mina 34 år, har magrutor, fantastiska vadmuskler och fasthet i kroppen och vet ni vad, I am proud to say that! I love my body och I love running!

I begynnelsen av min runda jag känner hur stelheten kan ge sig till känna men efter ett tag så flödar blodet och får de lätta stegen att mätas med mjuka fluffiga kuddar under fossingarna. När jag springer så glömmer jag tiden, men kommer på mig själv med att notera att det går fortare och lättare och det mina vänner, är det bästa tecken jag får med att min löpning gått framåt. Jag vill se hur långt jag kan nå, hur långt jag kan springa och jag vill att det ska kännas så som det gör idag, då jag bara vill ha mer och mer.

 

revansch

Snart är det dags för lördagens långpass.

wpid-IMG_20140227_145106.jpg

ADIOS!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s