Världens största halvmaraton närmar sig.

Startnummer 153, elitledet, även om jag inte har personbästa som mål.
Nu är det veckan före ett lopp och jag har ännu inte hunnit riktigt fatta att jag snart åker till Göteborg för att delta i världens största halvmaraton. 66 000 löpare, 23000 är kvinnor och 200 000 människor som följer oss efter banan. Inte konstigt att adrenalinet pumpar redan innan starten.

Min tanke har varit att hålla igen, eftersom att jag vet vad mitt huvudmål är, nämligen Marathon två veckor efter, men min kropp är stark nu och livet är kort. Jag vill ändå uppleva varvet med känslan av att ha gett nästan allt. Jag tror inte jag kommer drabbas av någon överbelastning. Skulle jag känna mig sliten efter varvet så kör jag lätt träning de tu veckor innan maran och sedan en välbehövlig lugn period. Men allt beror på hur det känns.
image

Ikväll laddar jag batterierna med en smoothie gjord på 2 bananer, ett halvt paket av denna, ca 1 dl blåbär och isbitar samt vatten som jag mixar i blunder och äter med fiber gryn.
Det är fantastiskt gott om kvällen tycker jag.
image

image

Har idag tränat två pass.  Ett morgonpass med Cornelia som varade i ca 80 minuter och nu i eftermiddag ca 30 min.löpning med korta fartinslag.

Det kändes fint i kroppen, lätt och bra trots ett intervallpass igår om 10 km samt ca 12 mil från veckan som var med mitt arrangerade löpläger och egen träning. Totalt ca 15 km Lördag, 24 km söndag och ca 12 till 15 föregående dagar av varierad kaliber. Uthålligheten har jag om bara snabbheten vill komma mer 😀

Fast jag är fantastiskt nöjd över det jag presterat hittils, tro inget annat.
image

image

image

I morgon ska jag springa ett distanspass och sedan blir det att försöka mig på någon slags vila i iallafall jämfört med vad jag nu är van vid. Göteborgsvarvet är inte den snabbaste banan. 2012 gjorde jag 1.26.46 och 2013 1.29, fast då var det trettio plusgrader:-D

Hur det än blir ska det bli kanon att åka till Göteborg och träffa Klas och vara en del av stämningen. Då känns det inte heller så surt att missa stadsmaran trots allt. Det går inte att tävla jämnt.

Bjuder på lite bilder och påminner om att annonsbladet kommer med posten i morgon så glöm inte läsa mitt senaste blogginlägg.
image

Adios.
image

Doc Martens skor storlek 40 säljes för 800 kr. De är som nya. Hojta om intresse.
image

Jag och bäste eken på Norrbottens idrottsgala.

image

Micke och jag på nordkalotten under mitt traillöparCamp.

image

Adios. Ses och hörs snart.
Vill du kontakta mig Maila jonsiponsi@gmail.com
Vill du ha,en personlig tränare Maila Johanna@inpuls.nu
Vill du vara med på sommarens löpläger för nybörjare och mer vana löpare och få kunskap och inspiration gå in under rubriken löparCamp högst upp på sidan.
Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s