Packar och filosoferar inför Göteborgsvarvet

Hemma är där hjärtat är. Igår fick jag tyvärr erfara något av det jag fruktar mest i hela denna värld, att behöva se människor jag håller av bli sjuka och tappa livsgnistan.  Hur kunde det hända? Varför hände det? Du är en renlevnadsmänniska som inte förtjänar att utsättas för detta. Nu ligger du där och vet inte om du kommer få uppleva sommarens grönska under fötterna igen. Jag blir arg åt situationen, men inser att den inte går att påverka. Ödet styr våra liv och vi kan bara göra det bästa av situationen. Jag tog din hand i allafall och strök dig över håret. Min hand var kall som is tyckte du och jag lovade dig att jag skulle ha varma händer nästa gång vi ses. Jag vet att din styrka kommer ta dig framåt. Jag tänker på dig och ber en stilla bön att ödet ska låta mina älskade föräldrar få vara friska och leva i flera flera år till. Jag ber att min vän ska få uppleva sin mors styrka igen.

Så var det alltså dags, och hur känns kroppen?  Ja jag vill ju springa och ta ut mig, känna hjärtat slå, pulsen bränna och endorfinerna spinna….Tja, förutom lite känning på ena knät och i höften efter mycket löpning med både läger, egen träning och kunder som jag springer med, så känns det bra.. Jag är sjukt taggad att åka till Göteborg och ta mig an Göteborgsvarvet.

Jag har haft några dagar av harmoni i min skog, fått krama på min mamma och bara vara i stunden. Jag har upplevt saker som jag tror kommer göra denna resa ännu bättre. Jag har sökt, och jag har funnit.

Jag vet att vägen bär till mål och det är det viktigaste. Jag kommer inom kort att lägga ut lite info om hur jag laddar på min sista dag. Träningen som varit har bestått av ganska tuffa pass och jag har tänkt inför marathon och inte inför denna tävling på lördag. Kanske borde jag laddat upp mer och vilat lite mer från den mängdträning jag ägnat mig åt. Men men, den som lever får se.

Idag sprang jag till Inpuls och körde lite foamroller, överkropp och korta fartökningar på de 6 km som det blev tur och retur. I morgon är jag på resande fot så det blir en total dag av vila med nummerlappsutdelning och annat som kommer bli grymt kul.

Image

Missade du mitt inlägg i Luleå annonsblad? Lugn, du kan läsa hela inlägget här.

Image

More to come.

ADIOS SÅ LÄNGE

 

t

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s