Nytt pers och 16e dam.

image

Uppladdning med två glas mousserande. Jag har mitt sätt att ladda. Vilket är ditt?
image

Klas kör oss in t starten efter en härlig frukost. Jag är i elitledet och startnr 153.  Mitt pers från senaste Göteborg varvet var 1.26.48 , år 2012. Trodde aldrig jag skulle fixa denna tid i år, men är så glad att det gick.så bra. Jag älskar löpning. Här kommer en kort version från loppet.

Jag njuter. Här kommer kvittot på den träning som utvecklat vinden mot kinden.
1.24.15 och så himla pigg.
image

image

Jag har inte ord att beskriva känslan men bjuder på lite bilder. Om två veckor springer jag sm i Marathon. Idag fick jag ett bra kvitto. Missa inte min mer utförliga race Rapport i morgon med 1 min bättre tid än sist.
image

image

image

Göteborg levererar och jag med den. Nu firar vi.
Adios!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s