Mot Luleå med dagar av uppladdning inför Marathon.

image

Tyvärr missar jag i år stadsmaran som är dm, men det känns helt okej.

Återigen började jag dagen med en härlig morgonjogg. Tre dagar senare är kroppen återställd och det ömma på framsidan av låret, har lagt sig. Allt känns bra och i veckan väntar en massage hos min massör.

Jag känner mig glad och harmonisk nu. Jag vill och vågar påstå att det vi känner inuti givetvis speglar sig på vår prestation i vad vi än tar oss an. Dessa dagar har inneburit avkoppling för mig och sinnesfrid. Visst har jag tänkt på jobbet eftersom mitt jobb är dygnet runt nästan. 😀

I går tittade jag ut över den vackraste sjö jag sett på länge och avnjöt en potatis och hundkexsoppa med bröd och en sallad med handplockade grönsaker från Klas mammas växthus.
image

image

Idag reser jag hem och visst är det vemodigt att inte kunna vara kvar hos de fina vänner och släktingar där nere, men desto roligare då vi ses.

image

Nu följer några dagar med klok träning, core, bra mat, sömn och inga fler långpass. Tyvärr är jag i år inte med och försvarar titeln som dm i halvmaraton, men jag överlåter ansvaret till min duktiga klasskompis Cornelia. Jag vill inte ta några risker nu med en vecka kvar till Marathon och jag presterade så bra i Göteborg att beslutet känns okej.

Kommer fler lopp.
Nu lyfter vi strax.
Mot Luleå.
Missa inte Luleå annonsblad i morgon och min blogg.

Adios.
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s