Hur känns formen tre dagar kvar?

Idag hände något som vände upp och ner på mina dagar. Hade verkligen sett fram emot en perfekt uppladdning dessa 2.5 dagar innan Stockholm..

Hur det än är och blir, så gäller det att göra det bästa av situationen och tänka att det löser sig.

När oroligheterna slår till inför de 4.2 milen så plockar jag fram mina senaste lopp varav det sista på 38.20. Så fort har jag aldrig sprungit på en 10 km.bana, och inte många andra på just den banan heller för den delen.

Jag har sprungit lätt de senaste dagarna..i söndags återhämtning om. 77 min . I måndags 11 km.och i tisdags 10 km morgon. I måndags var jag hos Nisse på massage och han tyckte benen var bra. Den ansträngning min baksida /rumpa hade har.nu försvunnit.

I dag kände jag spring i benen, ville springa fortare och hade en fin känsla 😀
image

Träningen är gjord, kroppen bör vila och ska vila.
image

image

Jag mår ändå bra just nu och tänker att det är en känsla som borde stanna kvar.

Hur det sedan går det vet vi på lördag eftermiddag.

Adios.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s