Shit, jag kommer missa flyget.

Dagen började halvbra. Har hunnit ta två sköna promenader med Selma men önskar jag myst mer med henne. Får alltid ont i hjärtat av att lämna henne. Dessutom ska hon opereras till veckan igen. Nåväl, hon vet att jag älskar henne.

Skjutsen blev sen och plockade upp mig 10 min före incheckningen stänger så jag hann bli irriterad och uppjagad. Jag hatar när folk är sena och visst, jag förstår att det händer saker vi ej kan hjälpa, men då kan man ringa och säga det så den som väntar kan hitta nödlösning. En sådan här dag vill jag att så mycket som möjligt ska stämma.

Nå nu hann jag checka in den 15 kilo tunga väskan i iallafall. På tok för mycket saker med, men har inte bestämt vad jag ska tävla i. Vädret verkar ej heller ha bestämt sig.
Senaste prognos var 14 grader och halvmulet.

Jag har gjort vad jag kunnat inför loppet. Även om jag sover någon timme mindre i natt, så har jag sovit bra de senaste 3 dygnen. Jag har minskat på träningen men inte vilat helt då jag promenerat ca en mil.  Tycker inte om känslan av träsmak i rumpan.:-D

Matlåda med kassler, linser. Pasta, broccoli, spenat och bröd äter på flyget.

Jag har ätit som vanligt, inte mycket extra kolhydrater tyvärr och i torsdags åt jag tyvärr ingen lunch utan bara mellanmål. Planeringen blev dålig, men lägger mitt hopp till blåbärssmoothies och bananen och smörgåsen hos syrran.

Kvällen var skön igår och jag fokuserade på loppet. Försökte se min målgång framför mig och lade mig ca 23.00. Upplevde Norrbotten då det är som vackrast. Mudnattssolen värmde och sken.

Jag önskar er alla löpare ett stort lycka till. Lev er in i gemenskapen, njut och ha kul. Tänk att det är samma för alla då tröttheten kommer, för det gör den.

Jag ska springa med vinden mot kinden, se fram.emot Selmas goa nos och värme, utlandet som väntar mig som en belöning och det vackra pusslet jag byggt i form.av ett livspussel, som nu står här och ska ge mig det jag tränat för.

Jag har startnummer 256 i morgon om någon vill skänka mig en tanke.  Loppet går att följas både på tv 4 klockan 11.30 och jag kommer starta längst fram i ledet .

Det går också att följa på Stockholm Marathon hemsidan genom att skriva in mitt startnummer i resultatet. Då visas tiden på 5, 10, 15 ,20 etc km.
Jag känner mig avslutningsvis lyckligt lottad över att få delta i detta.

Adios.

4 reaktioner på ”Shit, jag kommer missa flyget.

  1. Vill bara önska dig ett jättestort lycka till imorgon! Håller tummarna hårt! Ska förstås sitta som klistrad vid TV-n. Att se fram emot detta och det nyss genomförda terränglångpasset är nog veckans höjdpunkter. Älskar att springa! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s