Jag behöver aldrig välja bort, endast till. Midsommar.

Live to day, cause you never know what happens tomorrow.

2010. Jag visste knappt vad löpning var, än mindre hur det kändes att ta ut sig. Tävling, vad var väl det?  Hösten 2010 sprang jag Lidingöloppet på 2.46 med en fraktur i min ena tå. Efter detta började jag löpträna mer kontinuerligt även under vintern. Idag är jag stark och ännu mer biten. Jag har självförtroende och kan se mig själv bli ännu bättre. Ännu snabbare och utvecklas.
image

image

Efter en fin helg med min underbara familj kändes det lägligt att bära denna tröjan ikväll på min 8 km löprunda.   2010!!!

image

Den påminner mig om årets Lidingöloppet som är ett huvudmål, men också om att jag inte blir yngre och att det är 4 år sedan den tröjan föddes snart.

I år går löpningen lätt och det har jag mycket att tacka för. Mest mig själv och min passion, men också kroppen som inte sviker när andra gör det. Jag har också några av mina vänner att tacka för att jag kan kombinera nytta med nöje, bla Carola som ger mig lika mkt som jag ger henne.  Wow, vad,roliga våra träningar är. Några vänner som är stolta över att det går bra och unnar mig framgång. Som peppar mig och tror på mig. Tack. ❤
image

Efter 20 k i fredags.

Åkte upp till mitt kära Överkalix i torsdags och mötte midsommaren med,ett medelpass om 2 mil innan resten av familjen anslöt.  Tvåmilsrundan gick bra och kroppen ville fortsätta.

image

Bytte om för fest, trots den kyliga lyften om endast 4 grader som minst. Vart är sommaren?
image

image

Bubbel med mor och Johanna.  Inte blev det endast en, utan två flarror samt världens godaste buffé.
image

Kvällen avslutades i lappkåtan med Heather, Elise, Johanna, mamma mfl.

image

Lördag blev det tre sköna pass där jag först körde 10 k fartlek med jämn och hyfsat bra tempo innan frulle. Efter detta agerade jag pt till bror å hans Johanna. Min bror är för övrigt grym för han sprang blodomloppet på 42 min utan att ha tränat mycket alls.

Fem km blev det med dem och efteråt styrketräning på gröngräset. Jag älskar att springa med andra numera, även om jag också behöver mina egna pass.

image

Stassade om igen inför dag två. Midsommardagen. Solen tittade fram och vi kunde sitta ute och mysa lite på bron.  Vi åt god och nyttig mat med ungsstekt lax, goda grönsaker och kallpotatissallad. Heather hade bakat en glutenfri banankaka som smakade smaskens.
image

image

I morse söndag så började jag dagen med 6 k fart innan jag sprang med Johanna och Heather i skogen samma runda som igår. För att vi alla skulle få ut mycket av passet då vi är på olika nivåer med löpningen, så sprang jag 6 själv först och sedan körde jag fart, vände och sprang nerjogg mot deras håll.

Totalt blev det 13 k för mig och även här avslutade vi med core och lite armhävningar.
image

image

image

image

Lunch på vippabacken i Överkalix. Elise åt korv och jag en vegetarisk hamburgare med matiga grönsaker från ugnen.

Ikväll körde jag en fantastisk kvällslöp i skogen om 8 km.med pigga ben..undrar när jag ska bli trött?

image

Snart dags för vinden mot kindens löparCamp.
Adios.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s