Härliga sommar!

Svetten dryper på mig och överallt. Jag känner klibbet i mitt ansikte och min kropp och det är ett faktum att sommaren tagit oss i ett skamgrepp. Njuter av dagar på stranden och ljuvlig morgonlöpning samt kvällslöpning, där den senare är mest härlig.

 

solll

Då är det svalare och midnattssolen lyser och ger energi. Jag vill aldrig lämna mitt älskade Norbotten.  Efter lägret har kroppen känts bra och pigg och jag har kört varierade löppass samt styrketräning. Idag började jag dagen med 15 km löpning varav ca 4 av dessa var i marathonfart.  Jag känner att det fortsätter att gå lätt trots att det är 30 grader där ute. Det hade aldrig varit möjligt för något år sedan.

sommarrrr

 

 

 

Imorgon åker vi tillbaka till Luleå i några dagar innan Överkalix och marknaden kallar igen. Fånga dagen Carpe Diem.

 

midnatts

2 reaktioner på ”Härliga sommar!

  1. Låter mysigt med midnattssol, vi får nog boka en semester mot norr nästa sommar! Idag kunde jag gå 4 km 😀 utan foglossningssmärta under eller efter promenaden…stor LYCKA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s