Festival och träning är bästa kombon.

Det är verkligen härligt att leva nu. Soliga och sköna dagar med en svalkande vind mot min kind och mousserande vin i glaset under Luleå hamnfestivalen med Inger, Micke och alla andra.

Träningen går bättre än någonsin och känslan är flyt, även om jag inte tävlat eller sprungit några slitsamma intervaller sedan förra helgen. Totalt ca 10.8 mil hittills.

Veckans träning har sett ut som ett landskap fullt av förändringar med de mest sagolika motiven. Solbrännan har förvandlats till en gyllene ton och mina nya noname brillor är ljuvliga att bära såna här dagar.

image

Måndag blev 17 km morgonjogg och fartlek på kvällen i midnattsol.

image

Tisdag morgonlöpning samt kvällsLöpning totalt 17 km.

Onsdag 16 km morgonLöp varierad fart och kvällslöp 5 km.

image

Torsdag 16.5 km distanslöpning med kortare fartinslag på känsla.Klas cyklade medan jag sprang. Lämnade Överkalix på torsdag eftermiddag och drack vin och festivalade med carola, Anna,  Micke och de övriga folket.

image

image

Fredag vilodag och massage hos Nisse med promenad och stros i stan. . Vi satt och åt i hamnen medan Sanna Nielsen spelade och solen lyste med all sin kraft.

image

Lördag 30 km och 2 h 29 min. Varmt men ändå med vinden som svalkade även om jag fick stanna i gäddvik och fylla på flaskorna. Sprang idag med Bjarne och några andra från lulekamraterna och i inledningen av passet kändes farten så lätt att jag tror jag persat om det varit ett lopp. En mycket härlig känsla på varierat underlag.

image

image

image

I kväll blir det hamnfestivalen igen och vi kör en favorit i repris med salladsbaren från Ica i centrala Luleå. Vilken grym buffé de har. Lätt att bli lat i detta väder.

Njut av dagen. Den går inte i repris.
Adios!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s