Stockholm ultra, en för mig impulsiv utmaning.

Idag anmälde jag mig till Stockholm ultra Marathon 50 km. Det känns otroligt kul att ha ett mål igen även om jag har mins mål med Lidingöloppet och New York Marathon. Det som är unikt med detta är att det är första gången jag springer så långt och har ingen aning om hur det kommer kännas. Det beror mycket på mig och jag har verkligen inga andra mål än att ha en god känsla a la Stockholm marathon, fast det kan ju gå hur som helst.

Jag tycker om utmaningar och att åka bort och kombinera ett längre lopp med semester så jag har med mig en av mina bästa vänner på resan.

De senaste varma dagarna har tärt på mig en del och jag känner mig lite urlakad pga att jag förlorat salter. Jag har alltid varit känslig för värme och idag har jag blandat en stor flaska med resorb.

image

Strandhänget fortsätter och jag tycker ändå det är väldigt avkopplande att hänga på stranden. Idag är det dock vindstilla.

image

Ikväll åker jag till jokkfall med mina kära föräldrar för att äta middag. Ska bli mysigt.

Adios.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s