Lite kort om Stockholm ultra, more to come i morgon! Njuter

seeeegerMitt livs första ultralopp )läs intervjun om du vill med Marathon.se)slutade med seger på Stockholm ultra 2014, 50 KM och med maratiden 3.15 (15 min från pers, men ändå)  och total tid 3 h 53 min på de 50 km i 25 gradig värme och stekande sol så är jag sååååååååååå nöjd!  Som ni säkert listat ut har allting gått så snabbt och jag har njutit av avkoppling, mousserande vin och promenader i ett vackert Stockholm hela dagen att jag inte hunnit skriva här på bloggen men håll er bara lugna så kommer det en uppdatering under morgondagen. Jag har så fantastiskt mycket bubblande känslor inom mig efter det som hände igår. Jag har tyckt att det gått tungt med löpningen och känt att jag stått och stampat, trots att jag presterat gång på gång och visat att formen finns där. Men det var inte förrän i går, exakt kl 12.23 som jag insåg att träningen, disciplinen, de tidiga morgonrundorna, den hälsosamma livsstilen, mina vänner som ställer upp, min familj och mitt liv har lett till att nya Ultra Johanna kom fram *ler*

LÖP

Om det blir fler ultralopp? Ja du, det är jag helt galet säker på. Tack för alla grattishälsningar och missa inte morgondagens blogg om mina tankar om segern på Stockholm ultra 50 km.

 

ADIOS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s