Hur jag löste ett världsproblem på träningarna..

Ju mer du springer, tränar eller rör dig,  desto viktigare blir det med rätt utrustning, i form av skor, kläder och planeringen runt omkring.  Vart ska jag förvara mina värdesaker medan jag springer, cyklar, går med hunden eller åker rullskidor? Visst har det hänt mer än en gång att jag varit och joggat och insett att jag tappat en nyckel. Paniiiiiiiiiiiken som kommer kan verkligen få adrenalinnivån att skjutas upp i höjden ännu mer än vanligt. En tappad bilnyckel ute i skogen kan bli en dyr historia, något min käre far fått erfara för en vecka sedan då han var ute och jagade med finnspetsen Molly. Under turen tappade han sin nyckel och det kommer kosta några tusen att beställa en ny. Surt sade räven.

Under min tid med löpningen har jag sett att det är väldigt viktigt med förvaringsutrymmen att ha viktiga saker som man kanske inte vill ha i handen . I onsdags sprang jag med en pt kund som hade mobilen och bilnyckeln i sina händer. När jag skulle korrigera hennes armpendling blev det svårt att få det att bli rätt, men jag förstår att hon inte ville lämna det i bilen eftersom det kan bli stulet.

Ett mobilfack i all ära, men det är klumpigt att ha på armen . Någonstans är det ändå armarna som styr löpningen på många sätt då den ger balans och hjälper oss att hitta flytet. Vissa löpartights och shorts har fickor men alla har inte så mycket plats att du får rum med mer än tex en miniliten MP3 spelare. Vissa fickor är ej förslutna och sakerna kan ramla ur och ge panik återigen, den där paniken vi helst vill undvika. Paniken över en tappad sak som ligger dig varmt om hjärtat.

xrorcc

I samband med Stockholm Ultra kom jag i kontakt med Flipbelt och nu kan jag inte tänka mig att vara utan den då jag tränar. Det bästa är att jag kan ha både nycklar, mp3, mobil och annat där i, samtigt som den finns i många olika färger så jag kan matcha det andra jag har på mig. Den väger heller inget och ger inga skavsår som till exempel en ryggsäck kan ge.

 

Vill du också springa med Flipbelt så maila mig så hör jag av mig till dig inom kort.

 

jonsiponsi@gmail.com

 

 

rosa

ADIOS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s