Drömmer om nya prestationer efter långpass :-)

Nyss hemkommen från min långtur löpning med trevligt sällskap. Kul att surra med Annikas, kenneth,  David och de andra. Totalt 26 km idag.  Sitter  och kollar målgången för ultravasan medan jag äter lunch.  Blir väldigt sugen på att vara med nästa år på den kortare distansen 4.5 mil, fast vem vet det kan ju ändras. 😉 den långa vore också kul, även om Stockholm ultra var ett mycket trevligt arrangemang.

image

Idag körde jag i 2xu tights och Noname. Tröjan, som jag älskar. Hade även min mp3 i mitt flipbelt.

 

Benen kändes lite sega i slutet på rundan idag eftersom jag körde fart på mitt 16 km pass igår. Dock är det mest sätet som ännu är lite trött efter ultran och det är ju inte alls konstigt då det är två veckor sedan jag kom i mål som segrare.

Kroppen känns i övrigt fräsch och massören nisse besiktade den i onsdags igen.

Total träningsdos i veckan har blivit vad jag velat uppnå även fast jag lämnat klockan hemma på några pass och låtit känslan avgöra.
Jag tror att det är bra att göra det emellertid. Jag vet ju vad jag tycker bäst om med löpningen,  jag vet min strategi och jag är på väg att hitta min integritet. I veckan har jag fått värdefull email vägledning en man med vishet och erfarenhet av konditionsträning.

image

image

Jag är sjukt peppad inför 2015 mot nya mål men först ska 2014 bli det bästa löpar året.
Kram.

Ps, ni som är intresserade av flipbelt, här kommer en storleksguide.

image

Vill ni beställa ett så skicka ett email till mig med storleks och färg samt er adress.

Jonsiponsi@gmail.com

Glöm inte fortsätta gilla vinden mot kinden på Facebook.

Önskar er en fin helg.
Kram.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s