Stockholm halvmarathon nytt pers men viktigast, känslan..

Äntligen kom den. Känslan
som att öppna en kran som aldrig vill sluta forsa. Som jag väntat på att kroppen ska få tillbaka löplusten, på riktigt.

image

Utan att egentligen veta i vilken form jag är och med några riktigt bra svar, men också några riktigt tunga träningspass på stumma ben sprang jag alltså in på nytt pers igår på sm i halvmaraton.  Tiden 1.24.13.
Känslan…hjärtat har mer, andning har mer, men muskulärt gav jag allt.
Nöjd, ja. Glad ja, haft en toppen helg i ett av de starkaste elitfälten på länge.

Min tid i år räckte till plats 20. Förra året hade den räckt till plats 13, men i år var verkligen hela eliten samlad och jag lyckades fixa norrlands seger då jag tog hem bästa placering här.  Både Jenny Jansson och Malin skoog från Umeå är mycket duktiga löpare.

image

Farthållare redo. Träffade bland andra Reima,  som var farthållare för 1.30.  Fast i år var jag före 🙂

image

Min miltid var 38.30 så jag lyckades hålla jämn fart.
Lovar att ge er en mer utförlig rapport om detta då jag fått landa, men kan säga att jag sprang 6 min snabbare på denna bana i år än 2013.

image

ADIOS.

Postat med WordPress för Android

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s