Veckan innan Lidingöloppet..

image

Detta är helt fantastiskt att vakna till.
Vetskapen om att träningen kommer bygga på sköna pass ger tid för reflektioner och att stanna upp i nuet och stunden. Carpe diem. 8 km härlig morgonjogg.  Mer tid fanns det inte och mer behöver det inte vara idag.

Vart tog den vägen, den varma sommaren med all sin glans?  De ljumma vindarna och de tropiska nätterna. Den en gång svettiga kroppen får energi och träningen går bättre än någonsin. Ändå något som saknas. En svunnen tid, av sommar.

image

image

Helgen som var bjöd inte på något långpass i ordets rätta bemärkelse och visst har min själ varit mer orolig än vanligt, det ska jag inte förneka.

Jag behöver långpassen och älskar dem, men det var upplyftande och bra formbesked att de 15 km intervaller i lördags gick så bra.

image

Tre varv på 5.4 spåret ormberget varav 4 min fart i 8 omgångar.  Efter detta en fart på 4.20 t 4.30 stegrande med mirakulöst fin känsla, gjorde att min kmfart landade på 4.15.

Mötte några andra Lidingöloppet löpare för eftersnack efter passet och veckan som följer är det drygt 50 000 löpare som börjar uppladdning inför världens största terränglopp.

Efter stockholm halvmarathon har jag kunnat få till några snabbdistans pass med god känsla och nu återstår bara några dagar kvar till resan till Stockholm. Det mest glädjande är att min mor denna gången kommer följa med och följa mig och min storebror Mattias,  som tar sig an de 30 km för första gången.

image

Mamma, jag och syster Ulrika i helgen.

image

image

image

Sköna höst promenader med finska spetsen,  Molly och min selma. Löven hade blivit mer gula i Överkalix än i Luleå och det känns att vi går mot vinter. I Kiruna har det tydligen kommit snö och det tycker jag inte det behöver göra ännu.

ADIOS

Postat med WordPress för Android

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s