Ibland hinner man knappt andas…

Så var det gjort. Det sista passet med några fartökningar innan det näst sista långloppet för i år. Lidingöloppet. 30 km löpning. Förra året 2.13.47. Vad blir det i år?

image

Kroppen vill ha mer och har redan börjat förbereda sig. Den är på flykt och är redo… Snart, men inte än.Det kryper i mig. Jag vill. Hårt. Långt. Men ändå klokt och lagom.

Dagen har gått i ett.  ibland går tiden så fort att vi knappt hinner andas. Startade dagen med morgonpromenad med selma innan cykelturen till jobbet. Höjdpunkten på dagen var att simon kikade förbi och vi under 60 min power walkade och babblade om new york resan som är om en månad.

image

Plötsligt var kl 13.15 och jag höll knappt på hinna till lektionen. Älskar dagar då det är space mellan lektionerna och jag som vikarie, bara är just,  en vikarie utan ansvar som en ordinarie har.

Härligt höstväder och hem till hunden för aktivering. Selma får oftast stimulans genom sökövningar och långa promenader. Tyvärr hann jag inte med ngt mys med henne då jag åkte förbi acctive sport och hälsa

image

för att hämta min nya icepeak vinterjacka i lättviktsdun.  Svart och rosa och helt underbar. Blev också ett par nya vinter handskar,  ett hårband till Lidingöloppet i rosa förstås.

image

Kl 18 startade runacademy där jag är ansvarig platschef för luleå gruppen bestående av drygt 50 deltagare. Med mig har jag mikael och carola.

image

Ja det går i ett nu.. Uppe i varv med en hundnos fokuserar jag på att få min egen mysstund i soffan och gläds över ytterligare en fantastisk dag att bocka av.  Jag är fri, frisk och frikostig.  Jag är tränad,  trånande och inte tråkig.  Jag är nöjd, noggrann och naturlig.

image

Just då jag är på väg hem i bilen ringer telefonen.  Dolt nummer.

Jag stannar till, svarar och får frågan från radiotjänst om min tv, som jag så klart inte har. 🙂

Tur att jag aldrig ser tv numera. Vad fyller du ditt liv med?

ADIOS

image

Postat med WordPress för Android

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s