Följ med till Kanarieöarna träna med mig..

Nu har du chansen att åka med mig och andra likasinnade på en träningsresa, till Kanarieöarna och Gran Kanaria med direktflyg från Luleå den 23 januari och hem den 30 jan. Vi bor på ett 4 stjärnigt hotel som heter Gran Canaria Princess (mer om hotellet här på länken nedan) . Du bor i fina dubbelrum med vacker utsikt.  Maten är utsökt för jag har bott på hotellet.  Detta är en resa som ger bra träning, avkoppling, kost som gör gott för själen och får dig att bli ännu mer motiverad och löparglad.
Vem kan följa: De som vill träna med likasinnade eller ta del av gemenskap och helheten av löpning som livsstil.
Kanske vill du testa att springa ett lopp ? Det finns både hel och halvmarathon samt 10 km att delta i den 25 januari.
Gran Canaria Princess 6037gran-canaria-slide-localizacionResan passar alla som vill komma iväg under vintern, finslipa löpningen och kunna springa obehindrat under en vecka tillsammans med andra löpare. Resan är mer än bara tider och stenhård träning utan den är lisa för själen, sand under fötterna och att inspireras med andra och av andra. Vi kommer att kunna köra bra cirkelträning på stranden och få till både morgonjoggar innan frukost, intervallpass och mer kuperad löpning.

Läs blogginlägg från min egen träningsresa i vår då jag urforskade Gran Kanaria för att kunna visa dig mina smultronställen.
dyner 
Löpning på sanddyner stärker knän och fotleder . 


Eftersom att jag jobbat en del med löpning och coachar andra samt leder löpning i grupp och genomgått en löparcoachutbildning kommer jag att erbjuda hjälp och råd om någon så önskar. Dock är det inte jag som håller i detta.
soulmate

Pris för resan efter den 30 oktober: 8413 kr per person.

Bokning sker senast 13 december.
Bokning sker till Anna-Christin Sandström på NEX resebyrå via email
annchristin.sandstrom@nex.se
Om du emailar uppge följande
För- och efternamn (obs rätt stavat enligt passet)

· Hemadress

· Mobiltelefon

· Epostadress

· Födelsesiffror (6 första räcker)

Tel 0920-75330
Anmäl koden löparresa

 

I priset ingår direktflyg och transfer, mat på flyget samt frukost och middag med halvpension och fantastisk frukostbuffe . Tillkommer gör dryck som alkohol och annat. Klimatet är löpvänligt mitt i smällkalla eller snorhala vintern som passar oss som gillar löpning. Under veckan finns även möjlighet att delta i Las Palmas hel eller halvmarathon, samt 10 km. Mer info här. Anmälningen får man själv göra i så fall via deras hemsida. Jag kan varmt tipsa er om att delta i ett lopp mitt i vintern för det gör att du utvecklas som löpare och får bra inspiration till kommande mål.

http://www.grancanariamaraton.eu/index.php/en/

På hotellet finns det spa med ångbastu och vanlig bastu, ett litet gym och närheten till mataffärer för att köpa sina mellanmål samt äta lunch ute är god. På dagarna mellan träningspassen finns det möjlighet att hyra cyklar (racer och mountainbike), sola, göra egna saker och att förbättra sin frmåga som cyklist inför kommande triathlonlopp om man så vill. Det är en resa där du gör vad du vill men ändå har andra likasinnade i närheten.

Möjligheterna för löpning är perfekta med stranden som man kan springa efter, samt de mysiga vägarna och så närheten till bergen där man kan få in mer kuperad löpning.

 

Varmt välkomna med er bokning och vid frågor som inte rör flygtider och så vidare maila mig.
jonsiponsi@gmail.com
/Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s