Här har ni mig..

Någonstans i den norra delen av vårt land, där det vita guldet fallit ner och vintern satt sitt grepp i oss, sitter en kvinna och väntar på att få ge av det som hon har inom sig.

Kanske är hon inte ung i ordets rätta bemärkelse,  men hon är i sina bästa år.

Hennes driv är unikt och hon kan komponera ihop en text på fem blanka sekunder. När hon var ung flicka var hennes mardröm att prata inför andra, men idag är det det bästa hon vet, när hon inte springer. 🙂

När hon får göra det hon tycker om och dela med sig av sin smittande entusiasm så kan vem som helst se glöden i hennes bruna ögon som lyser som en sol.

I bagaget finns en lärarutbildning med idrott och hälsa, en utbildning till personlig tränare, kostrådgivare och styrkeinstruktör.  Med vinden mot kinden har hon föreläst för grupper och företag om sin resa med löpningen och hur den format henne till en självständig individ,  redo att ta världen i sin famn.

Nu vill jag hitta den inre glöden, göra det jag kan mest och bäst så därför vill jag byta inriktning. Jag vill jobba med människor som har en vilja att göra en förändring.  Jag vill arbeta med hälsa och dela med mig av all min kunskap och erfarenhet.  Jag vill leda människor mot något nytt, där de kan se hur de kan, om de bara har tron.

Jag vill engagera,  inspirera och väcka.

image

Här har ni en drivande person,  duktig på planera,  organisera och ordna event. En duktig lyssnare med hjärtat på rätta stället. En inspirerande skribent och en marathonlöpare som verkligen älskar varenda unns av svett och träning.

Här har ni mig.
Känner du någon som kan hjälpa mig så hojta till.

Maila mig Jonsiponsi@gmail.com

image

Tack.

image

Postat med WordPress för Android

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s