Vad du ser, är det du får.

image

Foto William Mickelsson

Tväredet.

Den här platsen betyder allt ni ser,för mig. Precis det som ditt öga noterar känner jag här. Vad ser du?  Någon ser rosa,och någon ser glädje?  Jag ser mig som.den.jag är, blivit och är fantastiskt stolt över.

Här har jag färdats mången gång som liten tös med min far och mor på väg på våra turer efter skogsstigar, för att höra tjäderspel.

Här har jag stannat upp och begrundat utsikten i vårtö, med den starka solen så fint avbildad mot den.vita isen.

Har har jag stannat upp och noterat hur svanar simmar, hur trädens nakna grenar får knoppar och hur de gul, röd, oranga löven lämnar sin.kvist.

Här har jag skrattat och gråtit.
Jag har passerat bron med stela löparben i minusgrader du säkert aldrig skulle ge dig ut och springa i.

Här har jag studsat med solbrända fötter och här kommer jag att stå många gånger.

Bilden är tagen av min.vän William en helt vanlig dag, med obetydligt smink och egentligen borde kanske bilden tett sig annorlunda. Vad han.lyckades få fram är resultatet av total harmoni.

Bilden föreställer mig, varken till eller från.

Åh vad,jag längtar upp. Till bron i vinterskrud.

Snart.
Adios.

2 reaktioner på ”Vad du ser, är det du får.

 1. Är det bron vid korsningen mot Långforssel? Är bara nyfiken! Apropå löpning, du tog mitt Överkalix-rekord i NY, min tid var 3.06.57. Dock, mitt Pb är 2.58.01 och den tiden tror jag du klipper med råge under 2015. Min bästa halvmara, 1.19.58 är jag mycket nöjd med, var härligt att miuterna att stanna under 20. Lycka till med löpningen!

  • Jo det är den Göran. Ofta en vanlig förbifart för mig. Blir mysigt åka upp nu till byn =)
   Jasså jag slog din tid, ja jag borde nog inte sprungit så fort på New York banan för du vet ju hur tuff den är. Jag siktar högt mot nästa år och inleder med marathon i Spanie i januari mest som träning men ändå.
   Fortsätt följa.
   Imponerande tider du gjort. Ner mot 1.19 kommer jag nog aldrig på halv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s