Julaftonslöpning med mig.

Kom igen nu gänget. Julen är inte bara att ligga på sofflocket och umgås med familjen. okej ni kanske inte hinner träffa alla de vänner ni har för att ert fokus ligger på annat, men just därför har jag dragit igång Julaftonslöpning , med vinden mot kinden!

Klicka får du se.

Nu spelar det ingen roll om vi alla är på olika platser i landet och världen, vi kan ändå springa på självaste julafton tillsammans. Jag kommer bergis vara helt ensam i den stora vida skogen eller den mörkaste vägen med pannlampan så att därför känns det extra tryggt att veta att fler är med mig och springer även fast det liksom inte händer in real life.

Så gå med och lägg till dig och så bjuder du in dina vänner. starten går kl 08-13 men senast kl 13 ska du ha hunnit ladda upp en bild från din löptur på sidan. den bild som är roligast, mest spännande eller vackrast för mitt blotta öga kommer vinna ett hemligt pris som presenteras här på sidan efter kl 13 på julafton. för att vara med i tävlingen vill jag givetvis också att du gillar min vinden mot kinden facebooksida.

 

Vinden mot kinden är sidan som handlar om löpning, träning och min egen satsning mot att bli en bättre långdistanslöpare. Året 2015 gick det väldigt bra då två av mina senaste meriter var en 9onde plats på lidingöloppets 30 km och en 45e plats på New york marathon (12a i min åldersklass).

 

Inför 2015 fortsätter jag sprida glädje, kunskap och inspiration på naturlig väg. 

Tack

Johanna Nilsson

efter 30

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s