vädrets makter och lite annat….

Det återstår nu två veckor kvar till min och gängets löparresa till Gran canaria !  Känns fantastiskt att få lite sol och saltvatten på sin bleka vinterhud!

Veckan fortsätter gå sin stilla och lilla gång! Tycker min mängdträning funkar fint och kroppen är inte ens sliten längre trots att jag ökat min träning mer sedan snart drygt ett år sedan ! image imagegran-canaria-slide-localizacion imageHär ser ni en bra coreövning! Plus 1, snöstorm och härligt fuktigt och syrerikt!

Bilder från eftermiddagens och dagens andra löppass med efterföljande styrke !!

Även  bild på hotellet vi ska bo på!

Det är inte nu jag ska vara i toppform och loppet den 25  januari blir som del i min träning med vision att få in en längre distans i kroppen inför våren !  Det är kul att tävla längre och jag önskar vi hade fler roliga lopp här uppe! Eller i allfall något! Behövs fler drivande eldsjälar Som tex Reima Hartikainen som ordnar ultralopp där du är med så länge du orkar ! Vissa springer i 6 timmar väldigt fort medan andra tar det piano och äter lite och socialiserar! Jag har förstått att ultra är en mental prövning och i synnerhet mer än fem mil även om jag var stolt över min seger på Stockholm ultra i somras !

Det är mycket mentalt du tränar även om det också är ofantligt mycket mentalt att springa i snöstorm också! Dock med XKross på sig så har snön som piskar mot ansiktet och vinden mot kinden inte en suck!!

Angående att jag ska bromsa mig själv på Gran canaria beror också på att jag vill behålla spänningen och känslan jag haft länge! Jag vill inte att det ska ta slut här och nu liksom! Därmed inte sagt att jag ska släpa fötterna men har ingen press alls what so Ever!!

Oavsett så blir det super bra träning och fantastiskt kul ! Längtar !

Det blir ju fart också eftersom att du på ett marathon  under tre h håller en snitt fart på 4 min och 15 SEK per km och det sliter självklart på kroppen !

sliter mindre om jag håller 4.30!

syftet är att träna bra på Kanarieöarna tillsammans med de övriga och att njuta av livet!

Jag dras med en seg förkylning som inte ännu släppt! Har tränat lugnt senaste dagarna men idag var första passet på länge som mitt gamla jag hittade tillbaka!  Hostar men i övrigt pigg!

I morgon väntar en vilodag ! Det behövs och jag kommer verkligen bara bli ompysslad på alla sätt och vis! ooops nu avslöjade jag kanske för mycket igen ? Nej då, jag ska bara få professionell förnyelse hjälp av personal shopper och nageltjej samt frisörer! Det ni!

Jag kommer självklart kommer låta er vara med på senare ! Och nästa vecka kan ni gå in på gratistidningen luleå

och kolla förvandlingen ! Eller läsa tidningen som kommer vecka 3 onsdag i Luleå Piteå och Boden! Tror Kalix också !!

Adios!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s