Nordic classic running

Vill du uppleva Gottland, möta våren och känns fiska vindar mot din kind samtidigt som du springer på ny mark och deltar i ett stort och välordnat lopp?  Du har tränat hela vintern och vill testa formen så här inför sommarens event, eller så vill du bara att ett roligt lopp att inviga 2015 med. Hur du än känner så tycker jag att du hänger med mig till Nordic Classic weekend den 18 april. Du behöver inte delta i halvmarathon utan du kan välja 5 eller 10 km också.

Jag ska åka dit för att jag vill uppleva ön som ska vara så vacker och dessutom vill jag springa i en ny miljö och på nya gator. Det känns som en fin tid på året att genomföra ett lopp dessutom detta datum den 18 april. Vill du inte springa så kan du cykla istället  i ett motionlopp om 3, 9 eller 18 mil.  Det finns ingenting som är så motiverande som att åka på en resa och kombinera nytta med nöje. Först tar du ut dig och sedan firar du din prestation.  Mitt mål ligger på svenska mästerskapet i marathon den 30 maj där kvaltiden i år för damer är 3.08.  Mitt personbästa är 2.59.40 och kanske kommer jag tangera detta, vem vet? jag har hur som tre stabila maror från 3.01-2.59 med mig så det finns goda möjligheter till att bli ännu bättre detta 2015.

10592850_852862294746844_3249697560142120434_n

Gottland.

I samband med arrangemanget finns det dessutom specifikt framtagna erbjudanden för boende och resor så kika in på hemsidan och läs vad som passar dig bäst. Om du vill boka kan du ange koden vinden mot kinden så får du ytterligare ett specialpris.

Ta chansen att träffa mig kära bloggläsare eller löparkollega. Världen är liten, ensam är stark, men tillsammans är vi ännu grymmare!

Pris

Erbjudande på resa & boende

Du som deltagare i våra lopp har självklart rabatt på din resa & boende via idrottsresor.

Här har vi tagit fram en riktigt bra erbjudande för Nordic Classic Weekend

 

Nynäshamn – Visby 17/4 kl. 11:25 eller 20:50

Visby – Nynäshamn 19/4 kl. 08:05

 

Scandic – Vuxen från 1048:-, ungdom (19-25) från 996:-

Best Western Solhem – Vuxen från 858:-, ungdom (19-25) från 806:-

Clarion Hotel Wisby – Vuxen från 1204:-

I priset ingår 1 person T/R med färja och två övernattningar med del i dubbelrum inkl. frukost.

 

 

Fundera inte för länge utan häng med mig.

ADIOS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s