Är det så här det ska kännas när man försöker pressa sig, men vart är mjölksyran?

Om du inte läste mitt inlägg igår så har du chansen att göra det nu!

Njutning tar lätt överhanden. Fast nog är det orgasmtfyllt att pressa sig också.  Efteråt. Idag nuddade jag vid syra i benen.

Det har varit en bra dag trots fleeeeeera besök till Blåkulla och en sen middag. Tagit mig lite vin nu istället =)

och för en gångs skull idag så tog jag lite sovmorgon, promenerade med Selma på morgonen istället för att springa och sedan åkte jag till stan för att få luggen klippt av frisören som vet hur den ska tacklas. Solen sken från en klarblå himmel men jag struntade i att känna att jag måste vara ute bara för det utan jag pooooolimaaaaasade runt på stan, köpte två nya bikinis till min och mammas utlandsresa den 11 maj, samt en ny top som jag troligen har på min inflyttningsfest i april. Det närmar sig för resa, premiär av halvmara samt mer fester.

 

Jag åkte också en sväng till Kupan och Röda korset och kollade men sedan visade det sig att jag fick 4 pinnstolar av min hyresvärd som i dagsläget är i en mörkgrön nyans. Jag ska måla dem i lite olika fina och coola färger.

pinn3Dålig bild med min skittelefon, men stolarna är gröna i allafall i dagsläget, men det ska det bli ändring på =)

 

Det är fantastisk roligt att ha fått ett hem jag trivs i och som jag faktiskt känner att jag vill satsa lite på.

Efter ett mellanmål/lätt lunch bestående av kvargsmoothie med banan och bär samt mjölk och e smörgås med rökt kalkon så var det dags för dagens pass Intervaller. Jag värmde upp i 2,6 km innan jag startade med att köra 60 sek fart. I början var det segt att komma ner i runt 3.50 men sedan gick det lättare och lättare och på slutet var det inte svårt att ligga på runt 3.30 min per km. Totalt blev det 2o stycken (tappade räkningen) men antal km slutade på 10 då klockan visade 42 minuter och då får ni i den tiden räkna in 2,5 km uppvärmning.

 

Det är nytt för mig det här med att köra fart trots att flera av er säkert tror att jag tränar väldigt noggrant och efter program. Sorry men så har det inte varit utan även jag är rätt lat, trots att jag varit hyfsat snabb, men nu vill jag bli snabbare och då krävs det lite mer..  så jag hoppas att det ska ge lite snabbare ben i sommar. Trots att jag sitter inne med en kunskap i att coacha andra och vet precis hur man ska lägga upp träningen, så blir det oftast att man själv snöar in på samma bekväma tjosan. Men inte nu längre. Nu köööör vi!

inter1

 

 

10592850_852862294746844_3249697560142120434_n

 

mag

Idag hade jag mina Kari Traa tights och en Asics jacka samt mitt New York maraton pannband och det bästa av allt är att min MP3 som lagt av böörjade funka idag igen. Spookie =)

Efteråt så körde jag 10 min bålträning för att stärka upp mage, rygg och höft inför alla utmaningar som väntar!

bi

Samt lite överkroppsstyrka. Helt galet att jag ännu har kvar mina muskler sedan förr trots nästintill obefintlig styrketräning idag, och ingenting för att se snygg ut. Jag tränar BARA FÖR ATT MÅ BRA och allt annat följer med gratis om du frågar mig. Sedan är smaken som baken!

int1

Nya bikinis inhandlades idag.

Som jag skrev, vilken överdel gillar du bäst?

Glad påsk alla påskkärringar och gubbar!

1470136_925002297532843_6895262826607826108_n

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s