Långfredag blev kort och intressant!

I morse var jag i himlen då jag körde min morgon jogg.

Hade planerat ca 12 km men det blev 20 km, med fina och hårda skoterspår på en skoterled som aldrig ville ta slut. Snirkel, ro, tystnad, vitt och vackert och skonsamt för ben och fötter.  Selma var med och tempot hölls i distansfart mellan 4.30 och 5 min per km.  Det är helt underbart här ute dit jag flyttat och jag går omkring och myser. Jag vet att det kommer göra gott för mig och mina träningspass blir bara bättre och bättre. Vid 20 km tänkte jag: Ja men jag kör 5 till och vänder så blir det 30, men jag insåg att jag ändå gör klokast i att vänta med långpasset till lördag  och så fick de bli.

03

Efter passet väntade en härlig rulle, massor av kaffe och sedan besök av mammsen och pappsen som kom med släpvagn och levererade en skänk som jag köpt på second hand.  Mitt i allt ihop fick jag oväntat besök av Mattias och Johanna.

 

Har också fixat en medaljhörna till mina medaljer. Tycker det blev fint även om det är liiite provisoriskt, eller vad tycker du?  Inte så illa pinkat av en som startade med löpning sent i livet.

 

styrke3

Efter att de varit och vi fikat och fixat så åkte jag till Inpuls för att köra mitt styrkeprogram, ty det var några dagar sedan sist. Jag körde Biceps, Triceps, bröst, mage och Smithmaskin för benen.

styrke1lääääääääger

 

Kollade mailen ikväll  och då hade det ramlat in fler anmälningar till årets löparläger Med vinden mot kinden. Antalet platser är begränsat så anmäl dig nu!  Jag tipsar nu om att du som anmäler dig får ett två veckors coachingprogram bara för dig och utformat av en personlig tränare med allt vad du ska träna för att utvecklas med fokus löpning, styrka, spänst och vila.  Detta ger dig lite försmak så passa på att anmäla dig nu och före 15 april.

 

Ha en skön kväll.

Kram Johanna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s