soliga dagar och egen tid!!

Nu har jag precis skrivit klart min krönika som i morgon kommer i gratistidning. Norrbotten. I morgon handlar det om beröm och tid. De dagar som följt har jag fått bara vara och träna i egen.takt och det har blivit en vecka med varierad löpning men även.egen tid och beslut. Har bestämt mig för att följa mina drömmar och lämna lärar yrket helt.

Träningen.

Totalt ca 11 mil där samtliga pass genomförts med,bra fart.

Kroppen.inte sliten.

Speciellt nöjd är jag över mitt tröskel pass i söndags,då kroppen verkligen.svarat och jag märker att det känns lättare än.för några månader sedan.

Tanken.är att dra ner på mängden.och inte göra dubbelpass fram till.säsongspremiär om 11 dagar.

Jag jobbar även.på farten men fy helskotta vad,tungt det var att köra 2 minuters 3.30 idag. Orkade inte pressa mig så sista låg 3.40. Tusan.!!!! Kanske lite tyngre än sist vilket beror på experiment av olika pass senaste veckan.

Hade behövt dig idag Anna trots allt.

IMG_17054547086539

Styrkepass,med min syster.

Körde igår  först 17 km löpning med snabb fart precis över marathon fart med,sista 7 i marafart. Styrkepasset blev både bål

Överkropp och ben.

IMG_17124090693232

Lördags 2.7 mil.

Vinden mot kinden är min.historia och filosofi  om löpning. Det kommer nu att utvecklas och snart kommer du kunna ta del av mer än löpar läger. På tal.om läger strömmar det in anmälningar och om du vill.finna frid

Gemenskap

Springa utan prestationer

Med prestationer och lära dig mer

Så välkommen.att anmäla dig.

Begränsat antal platser och de börjar bli fullt.

lääääääääger

image

Naturen på lägret.

IMG_17058557746278

På väg mot middag hos bästa Carola. Nöjd med,mitt nya linne som kommer bli.ännu snyggare då jag blir brun.

Adios.

Glöm ej gilla vinden mot kinden på Facebook.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s