Intervaller före ett lopp kan visa vägen..

Ska jag vara helt ärlig har jag gruvat mig för detta intervallpass hela dagen. Jag tycker benen känns sega då jag går  och tänker att något är fel. Tror det är väldigt typiskt med vacklande självförtroende dagar före ett lopp. Jag har tränat lite mängd i veckan ( lite för att vara jag) dessa dagar och idag var det alltså dags för 2 min intervaller.  följde dina råd bästa Ing-marie 🙂

Jag tog med hunden på uppvärmningen 2.55 km och sedan startade jag. Första på 3.45 men farten var ojämn och gick upp mot 3.55 och ner mot 3.34. Kändes lite segt. Joggade ner 2 min i långsam fart. Intervall två gick lättare och trean valde jag vägen mot stallet

image

Solen tittade senare fram. Försökte hålla jämn fart.

och plötsligt lossnade det och allt flöt på. Efter sex stycken körde jag en till och den sista gick så lätt att det fick bli en åttonde.

image

Nerjogg 2.5 km och i detta fantastiska väder hade jag lätt fortsatt.
Men. Nu är det lopp på lördag och även om inte hela säsongen hänger på detta så hoppas jag ändå på sol
Vindstilla
Vackra vyer
Bra känsla.
Att öka på slutet och kanske
Ett bra resultat.
Den som lever får se.
Så gruvsamheten från i dag är nu borta och med facit i hand är det bara att inse att de här kraven vi har på oss själva är rätt onödiga, ty vi fixar ju det mesta vi gör.
Adios.

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s