Seger på Porsörundan och festmingel!!

Det var länge oklart om jag skulle vara med i Luleås premiärlopp Porsörundan.  Efter Gotland och segern där har jag tränat lite mindre mängd och sprungit på känslan. Har dessutom cyklat till jobbet några dagar ca 18 km totalt och hållit i löparskolan.  I mitten av veckan bokade jag massage hos Nisse eftersom jag kände mig tämligen seg i benen efter onsdagens intervaller.

Jag valde iaf att starta och det var väldigt kul. För mig var det lärorikt då jag valt bort lokala lopp pga att jag känt mycket prestationskrav för kortare lopp.

image

I veckan har vi dessutom spelat in två avsnitt av löparskolan,  i 24 Norrbotten där jag är med som löparcoach. Det har blivit en hel del springa faktiskt bara där.

Massagen hos Nisse gjorde susen och tidigt i lördags joggade jag och Selma på en mysig skogsslinga ca 5.75 km. Det kändes lätt i benen.

image

image

Klar för start på tio km. Jag har sprungit loppet 2013 då jag segrade och kom under milen för första gången. Det året sprang jag på 39.46.
Det är ingen lätt bana ska ni veta utan en fem km slinga springer vi två varv. Den börjar med en seg backe efter 1km och på slutet är det en backe uppför Porsö berget som suger då man redan är trött.

image

Foto Anders Torgner,  från
Lulekamraternas hemsida

image

In action. Gissar på väg mot mål och seger.

Någon minut efter fanns skidesset Nina lintzen som hade en toppenbra avslutning med bla 10 plats på Vasaloppet.

Nu blev iaf jag först och sluttiden blev 39.04. Inget personbästa totalt men pers på banan och jag är nöjd och fick ett bra fartpass och presentkort på 1000 kr.

image

Efteråt så hade jag brått hem för förberedande av inflyttningsfest.

image

image

image

Kvällens outfit.  Nya jeans från hm.

image

image

Sedan började gästerna anlända.
Först massören Nisse.

image

Här med Niklas
Cornelia och Johan.

image

Karin Nordqvist och jag.

image

Inger och jag. Världens finaste Inger.

image

Världens bästa syster med brudarna.

image

Totalt 26 personer och en mycket trevlig kväll.

I morse vaknade jag pigg och åt frukost i solen trots kalla vindar. Efteråt var det dags för löpning längst efter en 4.5 km lång mysig slinga i skogen. Totalt 24 km med god känsla och tanken var 15 km men det var en sådan härlig dag att jag bara ville ha mer. Å mer.  Selma verkade också tycka om rundan. Skönt dessutom att ha henne lös.

image

image

Min nya Polar v800 är perfekt till träning och tävling.

En mycket bra helg, besök av bror och Elise samt Johanna  idag  och nu myser jag i världens bästa bagarstuga. Jag mår så gott.
Adios!!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s