Packar, fixar, tränar och mår gott.

image

Undrar om Morjärvögonstenen Bengt Ek, vet att jag fotat denna på väggen  hans badrum 😛

Hur som helst älskar jag texter som går rakt in i hjärtat. Egentid för mig är viktigt och det är jag noga med att ge mig själv under detta skede i livet då jag tävlar och lägger ner mycket tid på träning och företagsplaner. Till skillnad mot många andra är jag trygg i mig själv och trivs att vara själv hemma en fredag och lördag då jag lagar god mat till mig själv och myser på, skriver på bloggen och strosar i skogen med Selma.

Det har varit en bra vecka, förutom att mina järndepåer blivit låga igen. Det kom plötsligt, men har säkert pågått ett tag. Har haft en del strul med magen så jag ska nu få göra avföringsprov för att utesluta inflammation i tarmen. Jag har käkat Duroferon i snart en vecka och känner mig redan piggare.

Blodpudding,  persilja,  broccoli,  Blutsaft och annat har gjort sitt.  Jag äter redan allt som innehåller järn, utom kött. Det blir sällan att jag lagar det. Är inte vegetarian,  men föredrar linser, bönor och annat, fisk och kyckling. 

Det till trots har jag njutit av bra träning och jag vet ju att om någon vecka är det stabilt igen och då kommer jag känna mig som en gasell. 😛

image

Körde långpass i söndags. 27 km.

image

Annika och jag på löpargruppen i tisdags

image

image

Styrketräning på inpuls. Inga symtom som skulle kunna tyda på överbelastning eller skadebekymmer.  Tack och lov, trots tre lopp på tre veckor

image

Selma myser på vår morgonrunda kl 06.00.  Vi bor så fint så man blir varm i själen..

image

Körde dessutom ett distanspass på 18.5 km och med mig hade jag min nya tränings motivation Polar V800. Den mäter det mesta och ger bra återkoppling i träning och återhämtning.

image

I övermorgon åker mamma och jag till Turkiet, som jag längtar. Vi ska mysa och sola och äta gott samt njuta av bubbel i en hel vecka. Håller i skrivande stund på packa och laga köttfärssås.

I morse,var jag på spinning och fick sällskap av Cornelia. Efter spinning körde jag 20 min crosstrainer och styrketräning och avslutade med bastu och fix på stan.

Väl hemma ville jag få klämma ur det sista ur kroppen, inspirerad av de som idag sprungit kungsholmen runt.. Det blev 7 stycken 4 min intervaller.  Jag tycker verkligen det är så tungt att köra detta pass och gruvar mig innan, men när jag väl kommer igång löser det sig naturligt.  Snittfarten hamnade på runt 3.45 min per km idag och med tanke på att jag har lägre Hb än vanligt,  som är på väg upp nu, så kändes det bra.
Totalt 12 km med Nerjogg och uppvärmning och 52 minuter.

image

image

image

Önskar er alla en fin kväll.
Kram från mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s