Avkopplande resa till Turkiet..

Är inne på dag tre på denna lilla semester tillsammans med min mor. Idag har vi haft toppen väder med klarblå himmel och ljumma vindar.

Vi bor på hotell Dream World resort och det är ett bra ställe. Mor och jag hade tur med rummet då vi fick varsitt sovrum fast ändå i samma. Jag börjar var dag med löpning och avslutar med styrketräning och löpning, ett kortare pass. Jag väljer nya vägar att springa på för att jag inte vill springa längs stranden då sanden är ojämn. Idag kom jag iväg lite senare och då hann det bli ruggigt varmt.

image

image

image

image

När man vågar testa på nya löprundor får man se världen ur lite andra ögon. I går morse mötte jag ett gäng får som tog över hela vägen och en lite argsint hund, som tur var fastkedjad i ett staket. En gång i Tunisien blev jag jagad av vildhundar och sedan dess är jag faktiskt lite hundrädd.

Det är ganska lugna dagar här med avkopplande bad och nyttig mat.  Jag har proppat tallriken full med massa grönt och äter fisk och grillad kalkon.  Det är mycket mat här, så ingen behöver hungrig gå. Ett och annat vinglas slinker också ner.

image

Ett bevis på att jag kopplar av är att magen i bra balans. Tror det gör gott för mig att vara iväg och mysigt också att ha sällskap av Mamma.

image

Klar
Hoppas allt är bra med er alla.
Kram

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s