Ny vecka, brunbränd hud och minnen för livet!!

Så var det dags för lite bloggande igen. Det var helt klart en omställning att landa i ett 6 gradigt Luleå i måndags. Jag har verkligen haft en underbar resa med mamma. Minnen för livet och skratt,  sol, bad, mat, vin och träning.

image

image

image

image

Mamma är en fantastisk människa.  Omtyckt av alla för sin vänlighet.  Hon lyssnar och ler och förstår nog inte alltid vilket intryck hon gör hos människor.  Då hon var ung var hon så vacker, ja det är hon ännu. När jag tittar på henne har jag ibland svårt att förstå att hon faktiskt passerat 70 år.  Hon är och kommer alltid vara en förebild för mig. Tacksamheten är stor över att jag fick tillbringa en vecka med mor. Vi har verkligen haft mysigt och roligt och njutit av långa frukostar efter mina löpturer och middagar om kvällen. Skrattat, gråtit, myst och bara varit. Mamma vet hur viktig löpning är för mig. Jag har joggat var morgon två pass utom i onsdags och lördags då jag sprang längre.  Trots värmen fick jag till 2 min intervaller och jag har även lagt in backträning i mina rundor.

image

Morgonturerna har startat ca 07.30 och det har varit på gränsen till för sent pga värmen,  men vad tusan min tanke med resan var avkoppling och Då Måste Man Sova ut.

image

Oftast har jag kört 4 till 6 km på em runt 18 tiden och sedan har vi druckit vin och ätit middag.

image

Mamma utanför restaurangen. Vi satt ute varje kväll och maten var gudomlig.
Avslutningsvis har jag mött så många trevliga människor,  som alla förundras över mig och löpningen och kommer följa mig i Stockholm…. Tack Turkiet för denna gång.

Idag regnade det hela dagen och jag kände mig inte sugen genomföra mina 2 min intervaller i Surväder så jag åkte till Inpuls och tränade där.

image

image

Totalt 11 km varav 8 stycken 2 minuters på bandet.  Med musiken pumpande i öronen gick det fint.

Önskar er alla en fin vecka. På lördag deltar jag i Luleås löparhelg Stadsmaran,  då jag antingen kör 10 eller 21 km.  Det blir som delmålet inför Stockholm men jag känner ändå att jag inte vill missa detta även om det egentligen är för nära Stockholm. Samtidigt går Göteborgsvarvet som jag älskar att springa, men i år fick den stå nit.  Ja man kan inte vara överallt,  även om man önskar man kunde.

Viktig info som alla tjejer bör se:

Den 26 maj ordnar jag i samarbete med Acctive sport och hälsa en Tjejkväll med löpning, kost, ansiktsvård och annat matnyttigt.

image

Mer om detta på Facebook under löpträning och hälsa för tjejer. Det är ett evenemang jag skapat så anslut er och HJÄLP mig dela till era vänner och bjud in dem. Kostnad 400 kr endast och under kvällen lottar vi ut ett presentkort på 500 kr för löpkläder från Acctive. Jag kommer även berätta mer om framtiden och vinden mot kinden..
Varmt välkomna.

image

Kram Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s