Just a ordinary day!

Det är en alldeles vanlig dag i den norra delen av vårt land i en bagarstuga någonstans i de vackraste av världar.
wpid-wp-1433467862150.jpeg

Det är en alldeles vanlig dag och gräset är grönt, skogen grann och full av liv. För att inte tala om utsikten från sovrummet. Egentligen finns det saker att störa sig på, för det gör det ju alltid men jag fortsätter befinna mig i min löparbubbla och njuter av det jag presterat och åstadkommit i år.  Ska jag vara riktigt ärlig stör jag mig på mina blåsor och förhårdnader under fossingarna som känns riktigt mycket och får mig att snedbelasta fötterna men idag ska jag ta tag i det och gå på fotvård.
image

Jag fattar nog inte riktigt själv hur fort jag sprang i lördags trots mina tre tre toastopp. Det vore konstigt om det inte skulle kännas någonstans, eller hur?  För några år sedan hade jag aldrig någonsin vågar drömma om att jag Johanna Nilsson, skulle springa den längsta distansen på asfalt med en snittfart på 4.11 min per km. Jag som faktiskt för tre år sedan sprang milen på 41 minuter drygt. Minns att jag segrade på Överkalix marknadslopp sommaren 2012 på tiden 40.48 och då var jag så nöjd så nöjd.  Nu håller jag den farten ett helt marathon. Jag får frågan om jag kommer fortsätta satsa och mitt svar är att det är NU JAG KOMMER BÖRJA SATSA lite mer och skaffa mig mer kontinuitet i träningen men ändå ha kvar balansen.

Jag har fått så otroligt många gratulationer efter helgen som varit av både familj, vänner, lagledare, sponsorer och kollegor och många har noterat att jag också kunde springa fortare på slutet. Jag frågar mig själv ibland hur det är möjligt att jag efter 35 km kunde lägga i en högre växel och spurta i mål med ett stort leende. När jag sedan kom i mål var jag mest frusen och inte alls så trött, men tröttheten kom ska ni tro.

wpid-wp-1433467942732.jpeg

I måndags och tisdags somnade jag kl 21 på kvällen. Vårruset gick här i Luleå och Bengt och jag hade tänkt åka och kolla, men dels spöregnade det och sedan var jag så himla trött efter flygresan.  Fortfarande är min kropp seg och löparsliten då jag försöker mig på att jogga. Jag gjorde dessutom misstaget att i lördags gå på stan i flera h med fel skor så jag fått lite ont i musklen på foten, som nu börjar bli bättre. Det är här det är så enormt viktigt att lyssna på kroppen och inte köra på så man drar på sig något eftersom att kroppen är utmattad efter ett Marathon, annat vore givetvis konstigt att säga. Även om jag återhämtat mig bra, kanske bättre än många så är det 42 km av asfalt i surväder med regn och rusk som jag tampats med, samt ett lopp om 21 km helgen före. Jag har inga fler ”riktiga” lopp planerade in närmsta tiden, utan kommer ta det som det känns och köra lokala lopp.

Se mitt lopp från olika anhalter =)

och se målgången!

Jag går fortfarande med Kompressionstrumpor på och sover ännu med dem. Fick tipset av Eva Fridman att göra det och så har det blivit. Svårt att motstå när man dessutom har så många snygga. Tack Gococo.se för paketet idag.
image

Första gången jag sprang med dessa var på Göteborgsvarvet 2013 och det gick väldigt fint och strumporna kändes sköna på foten. Idag på spinningen testade jag att köra med dem och även där kändes det skönt.  Tillsammans med min mirakelmedicin Aloe Rub bidrar det till ökad återhämtning och cirkulation. Snart är jag återigen stark och snabb och årerhämtad.
image

Styrka på Inpuls.

Jag hoppas att ni fortsätter vara med mig och följa Vinden mot kinden och kanske anmäler till mitt löparläger den 10 till 12 juli. Det finns endast fåtal platser kvar då det i år blir deltagarrekord. Jag ser själv mycket fram emot helgen då jag ska dels berätta om min egen resa med löpningen men även lära ut effektiv och glädjefylld löpning

my way of passion Med vinden mot kinden.

Kika in här och maila in din anmälan så får du även en snygg Vinden mot kinden tee samt ett trepack Salmingstrumpor i olika snygga färger.

Jag tycker det är superkul att utveckla mitt kontaktnät och lägga mer tid på att ge till andra och göra det jag är duktig på så om du är intresserad av att synas på min hemsida eller vara med och synas inför Vinden mot kindens löparläger i år, eller bara hjälpa mig och sponsra mig  i min satsning mot långdistanslöpningen så kontakta mig.

image

Nya trekvarts tights och linne.

ADIOS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s