Tjejkväll med fokus på det kvinnliga könets behov

Hej på Er.  Är du kvinna och har svårt att få tiden att räcka till? Känner du dig trött ibland och vill du effektivisera träningen, lära dig vad du ska äta för att må optimalt och veta hur du bäst tar hand om din hud.   Oavsett vilket så har vi kvinnor andra behov och därför är det viktigt att känna till vilka.

Nästa vecka, närmare bestämt på Onsdag den 17 juni är jag med på en tjejkväll endast för tjejer, töser, kvinnor och gummor på Acctive sport och hälsa i Luleå, kul va? . Kvällen går i hälsans tecken och vänder sig till alla åldrar med start kl 18 . Under kvällens gång kommer jag finnas på plats och svara på frågor om löpning men jag kommer också hålla i ett effektivt pass för tjejer till för att du ska optimera glädjen och resultatet . Efteråt berättar krister Tiensuu om kost och prestationer och Gunilla om hur du bäst tar hand om huden.

Efter träningen bjuds du på hälsosamma smakprover och även en kortare föreläsning om kostens inverkan på välmåendet och träningseffekten. Det hänger nämligen ihop. Vila övningar ska man göra för att få fastare mage och muskler och behöver man gå på gymet?

Det kommer finnas prover för huden och möjlighet att få tips av Gunilla på Acctive men också är utbildad hudterapuet. Kampanjer under kvällen . Om du anmäler dig till Vinden mot kindens löparläger under kvällen har du 500 kr rabatt.

unnamed

Varmt välkomna. Anmälan sker till mig på jonsiponsi@gmail.com

Senast måndag den 15 vill jag ha din anmälan. De 20 första deltar i utlottningar till priser.

Kram Johanna

Långdistanslöpare, personlig tränare och grundare av Vinden mot kinden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s